фирми продукти
представяме
работа
 
20 идеи за модерна всекидневна - част II

В първата част на статията вече ви показахме част от актуалните тенденции в интериорния дизайн и обзавеждането. Ето още няколко идеи, които могат да ви помогнат да придадете на обикновеното помещение безупречен стил и съвременна визия.

11. Лукс и модерен облик

Идеи за модерна всекидневна

Когато обходим с поглед тази просторна всекидневна, моментално в съзнанието ни се заражда усещането за лукс и висока класа. Като цяло визията е монохроматична, но разнообразието от текстури осигурява търсения визуален интерес и артистичност.

12. Изтънченост в бежово

Идеи за модерна всекидневна

Бежовото може да се окаже най-подходящият цвят за всекидневната ви, стига да знаете как да го използвате. Откриете ли префектната комбинация от нюанси, текстури и осветление, можете да бъдете сигурни, че интериорът ще впечатлява с удивителна елегантност и уют.

13. Артистична декорация

Идеи за модерна всекидневна

Несъмнено този интериор излъчва богата визия и женствено очарование. До голяма степен това се дължи на колекцията от снимки в задния план, меките декоративни възглавнички и като цяло на внимателно обмислената декорация и детайли.

14. Прелестна и грандиозна

Идеи за модерна всекидневна

Обзавеждането в тази всекидневна създава усещането за изтънченост, лукс и разкош. Мебелите, декоративните корнизи и цялостният дизайн на помещението удивляват с представителната си визия и класическо изящество.

15. Стилна колекция

Идеи за модерна всекидневна

Особено актуални в интериорния дизайн са съчетанията на черно, бяло и златисто. Разнообразните принтове и бляскавите акценти придават на дизайна модерно и младежко излъчване.

16. Височина и светлина

Идеи за модерна всекидневна

Първото, което ще привлече вниманието ви в тази всекидневна, е светлината. Високият таван, снежнобелите стени и огромните прозорци придават на интериора завладяващо излъчване, а леките акценти в жълто и бордо внасят усещане за индивидуалност.

17. Свободен дух

Идеи за модерна всекидневна

Понякога е най-добре да избягате от правилата и да заложите на по-нестандартен подход. По този начин можете да създадете интериор, който отразява личните ви виждания и индивидуален стил.

18. Мистерии в тъмни нюанси

Идеи за модерна всекидневна

Тъмните цветове могат да имат забележителен визуален ефект при обзавеждането на съвременни всекидневни. С подходящото осветление мебелите и стените в тъмнокафяво, черно или сиво, могат да придадат особено атрактивна визия на интериора.

19. Атмосфера за аристократ

Идеи за модерна всекидневна

Камина, декоративни первази и корнизи, елементи във виолетово и кадифе – всичко в този интериор излъчва величие и лукс.

20. Отривисто сиво

Идеи за модерна всекидневна

През последните години сивото се превърна в един от най-предпочитаните цветове в интериорния дизайн. Това, разбира се, никак не е случайно. Богатата гама от сиви нюанси лесно се вписва във всеки интериор, придавайки модерна визия и непретенциозен стил.

Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, всекидневна стая, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg