фирми продукти
представяме
работа
 
12 идеи за есенна декорация на дома

Нищо не асоциира с есен така, както жълто-червените листа, царевицата, тиквите и събраната реколта. Потърсете вдъхновение в идеите, които сме подбрали и внесете октомврийски уют в своя дом.


Хербаризирани листа

Хербаризирани листа

Прекрасна е идеята да декорирате етажерката си с хербаризирани кленови листа и тикви. Богатите оранжеви тонове тук ярко се открояват на фона на белите рафтове, така че не са необходими никакви допълнителни акценти. За изключително силен ефект можете да поставите и няколко листа в дървени рамки.


Свещници с плетена декорация

Свещници с плетена декорация

Ако не умеете да плетете, бихте могли да изработите подобен тип декорация просто като изрежете ръкавите на стар пуловер. Още по-актуални за сезона можете да ги направите като добавите и дъбови листа.


Коктейлна бъркалка с житен клас

Коктейлна бъркалка с житен клас

Ябълковият сайдер е страхотен избор на питие, което да поднесете на гостите си през есента. Без усилия можете да впечатлите всички като добавите в чашите парченца ябълка, а към бъркалките прикрепите стръкче житен клас.


Бяла дъска за писане

Бяла дъска за писане

Бялата дъска придава текстура като същевременно прави интериора светъл и просторен. Без усилия можете да я създадете сами с помощта на шперплат и необработени летвички за рамката в рустикален стил. Тиквите, оцветени със сребрист спрей, едновременно демонстрират близост с природата и внасят блясък. Останалите натурални елементи в декорацията като клонките и шишарките правят помещението земно и непретенциозно.


Листа от царевица

Листа от царевица

Предлагаме ви още един интересен вариант за декорация на обикновения свещник. Използвайте листа от царевичен кочан, с които да увиете външната повърхност на свещника, и ги закрепете с помощта на канап. Черните пера допълват визията и моментално привличат погледа.


Есенна елегантност

Есенна елегантност

Въпреки че есенната декорация обикновено се свързва с интериорите в рустикален и селски стил, тя може да бъде и изключително елегантна. Боядисаните в бяло тикви, поставени на различна височина, създават неповторим визуален интерес.


Декорация от стари книги

Декорация от стари книги

Изрежете от стара книга или вестник фигури с формата на листа и ги окачете с дървени щипки към канапена връв или плетено въже. Хартиеният венец, прикрепен към стар прозорец, допълва стила на интериора и му придава особено нетрадиционна визия.


Дървени жълъди

Дървени жълъди

За да поканите есента и в кухнята си, можете да поставите дървени жълъди в стъклен поднос с похлупак. Те ще бъдат великолепен акцент към всяка маса и кухненски плот.


Декорация за маса с тикви

Декорация за маса с тикви

Бързо, лесно и без много суета можете да внесете усещане за есен в своя дом. Поставете в центъра на трапезната си маса висока ваза с житни класове или слама, а около нея подредете няколко малки тикви.


Свещ в метална чинийка

Свещ в метална чинийка

Великолепна идея е, когато ще поднасяте тиква, да декорирате адекватно масата. Можете лесно да го направите като поставите свещи в метални чинийки, пълни с тиквени семки. За да им придадете този богат черен нюанс, е необходимо да ги печете 15 минути на 200 градуса.


Стара кутия за инструменти

Стара кутия за инструменти

Отлично приложение можете да намерите на старата кутия за инструменти като я изчистите от паяжините и я напълните със свещи, шишарки и мандарини. Така ще създадете един уникален свещник, който ще внесе топлина и уют в дома ви. 


Монохроматичен декор

Монохроматичен декор

Любителите на минималистичните стилове също могат да придадат есенен характер на дома си. Можете да създадете невероятен акцент с помощта на тиква и рога от елен, боядисани в еднакъв блед нюанс.


Източник: hgtv.com







Няма коментари


ключови думи
есенна декорация, есенна украса, есенни акценти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg