фирми продукти
представяме
работа
 
Бани в пастелни цветове - 10 идеи

Различните нюанси на един цвят помагат да се придаде характерен облик на помещенията. За да стане атмосферата жизнена, но не и прекалено жива, закачлива, но същевременно елегантна и изискана, е добре човек да заложи на пастелната палитра. Тя включва по-бледи и "леки" тонове и това я прави отличен вариант за хора, които искат банята им да е цветна, но с по-естествено и безгрижно очарование. Пастелните нюанси придават специфика на атмосферата. Ето няколко идеи, които могат да Ви послужат като вдъхновение.


Съвременна баня в лилаво

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Светлият нюанс на лилавото създава неутрална и небрежна обстановка, но също така внася и енергия. За пространството около душа и за останалата част от помещението може да се използват съответно по-светъл и съвсем леко по-тъмен нюанс. По този начин различните зони визуално ще се откроят една от друга.


Пастелна баня, вдъхновена от френския стил

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

В типичната баня, вдъхновена от френския стил, преобладават ненатрапчивите тонове и визуалните ефекти. Възможно е стената да се боядиса в много блед пастелен нюанс, както и да се добави завеса със свежи шарки. По този начин ще се създаде усещане за безгрижие.


Кокетна баня

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Пастелните тонове правят едно помещение кокетно и закачливо. Ако се заложи на богат спектър от цветове, които са използвани по деликатен начин, това ще придаде на пространството чар и ще създаде ведро настроение.


Баня в кремаво

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Когато преобладават кремавите нюанси, банята безспорно ще изглежда изтънчена и елегантна. Нежните тонове ще внесат топлина в помещението и ще го накарат да изглежда естествено и непринудено.


Жълто

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Човек може да създаде кралска баня с уникално обаяние. Ако пастелно жълтото се използва като преобладаващ цвят, ще се създаде топъл и силно въздействащ интериор.


Синьо

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

С употребата на пастелни сини нюанси се придава зрялост на помещението, което ще е и много успокояващо.


Зелено

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Бледозеленото прави интериора изключително свеж и приятен. Възможно е да се постигне омбре ефект, с който банята ще стане по-модерна.


Прасковено

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Прасковеното е страхотен нюанс. С него може да се създаде семпла традиционна баня, която е много приятна на вид.


Съвсем блед оттенък на синьото

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Нетрадиционните елементи придават сериозност, но лекият пастелен тон създава баланс, тъй като прави банята ефирна и внася спокойна атмосфера.


Розова баня с жълта вана

Бани в пастелни цветове – 10 идеи

Ако се заложи на очарователни тонове, например розово за стените и жълто за ваната, ще се създаде прекрасна и много кокетна обстановка във всяка баня.

Пастелните цветове са нежни и деликатни. Със своя семпъл вид те помагат да се създаде елегантен и много приятен за окото интериор на банята.


Източник: rilane.com







Няма коментари


ключови думи
баня, бани, идеи за банята

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg