фирми продукти
представяме
работа
 
Черни кухненски шкафове

Черните кухненски шкафове завладяват кухнята с пълна сила. Те се появяват в различни по размери помещения, които освен това са издържани в най-разнообразни стилове: съвременен, кънтри, провинциален и т. н.


Смесване на старо с ново

Черни кухненски шкафове

Ако черните кухненски шкафове се комбинират с античен бюфет, например в зелено, модерната атмосфера ще се смекчи и разчупи.


Създаване на баланс с естествена светлина

Черни кухненски шкафове

Когато шкафовете са тъмни, а в кухнята влиза много естествена светлина, се получава изключително красив контраст.


Черното в малки помещения

Черни кухненски шкафове

Не е задължително черното да се използва само за големи пространства. Малките кухни също ще придобият модерен и шикозен вид, ако се използват черни шкафове с плоска предна част.


Черно, бяло и малко червено

Черни кухненски шкафове

Тази класическа цветова комбинация е особено подходяща за кухненски помещения, в които са използвани черни кухненски шкафове, кухненски гръбчета от бели плочки и няколко елемента в червено.


Как да се смекчи ефектът от черното

Черни кухненски шкафове

Строгостта на черните шкафове може да се смекчи, ако се използват по-светъл плот и гръб в цвят като зеленото, който внася свежест.


Кухня тип галерия

Черни кухненски шкафове

В кухни тип галерия опростените черни шкафове с изчистен дизайн служат като елемент, който се комбинира по красив начин с уреди от неръждаема стомана.


Шкафове със златисти дръжки

Черни кухненски шкафове

Едва ли има по-луксозна и изтънчена комбинация от черно и златисто. В една като цяло семпла кухня черното служи като перфектен фон за златистото.


Черно и мрамор

Черни кухненски шкафове

Кухненският гръб в черно и бяло с геометрични форми може да послужи като свързващ елемент между черния цвят на шкафовете и белотата на мраморните плотове.


Лъскави черни повърхности

Черни кухненски шкафове

Възможно е да се използват черни шкафове с лъскава повърхност, които да се комбинират с електроуреди в същия цвят. Така интериорът ще изглежда възможно най-лъскав и шикозен. А когато и декоративните корнизи са в черно, се постига поразителен ефект.


Комбинация с бял кухненски остров

Черни кухненски шкафове

В повечето случаи се залага на светли шкафове и по-тъмен остров, но когато цветовете се обърнат, дизайнът ще е уникален, грабващ окото и запомнящ се.


Класическо черно и бяло

Черни кухненски шкафове

Когато двата цвята са в равни пропорции, се постига страхотна неостаряваща визия. Могат да се използват красиви полилеи, които ще се откроят на тъмния фон на шкафовете.


Долни шкафове в черно

Черни кухненски шкафове

В случай че кухнята е малка и Ви се струва, че пространството ще стане прекалено тъмно, бихте могли да заложите на долни шкафчета в черно и горни в бяло. Ако за пода са използвани шахматно наредени бели и черни плочки, ще се получи страхотна комбинация от традиционен и модерен стил.


Цветни полилеи

Черни кухненски шкафове

Вариантите с цветни акценти са изключително много както при белите, така и при черните кухни. И в двата случая се създава неутрална основа, която позволява на цветните полилеи да се откроят.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за кухнята, кухня, интериорни идеи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg