фирми продукти
представяме
работа
 
Шарени дъски за съобщения

Саморъчно изработените минидъски за съобщения са цветни и забавни и не излизат скъпо. Човек може да пресъздаде шарка с етнически мотиви или да следва своето въображение и да си направи дъска с уникален дизайн. Който и вариант да изберете, изрисуваните дъски за съобщения са гаранция, че няма да забравите нещо важно в забързаното ежедневие.

Шарени дъски за съобщения

Необходими материали и инструменти:

- обикновени дъски за съобщения или парче корк в кръгла форма;
- бояджийско тиксо;
- акрилни бои в 3 цвята;
- четки за рисуване;
- чук и пирони за закачане на дъските на стената.


Стъпка 1:

Шарени дъски за съобщения

Отрежете и залепете лента от бояджийското тиксо през средата на кръглата дъска. По този начин дъската ще бъде разделена на две половини и ще може да се създаде огледална шарка. Разбира се, не е задължително да се слага тиксо, особено ако човек не иска в средата да остава небоядисана ивица.


Стъпка 2:

Шарени дъски за съобщения

Шарени дъски за съобщения

Боядисайте всяка от корковите дъски в цвета, който сте избрали за фон. След това махнете тиксото.


Стъпка 3:

Шарени дъски за съобщения

Изберете втори цвят за една от дъските и с тънка четка нарисувайте показаната на снимката шарка от двете страни на лентата в средата. Добре е да знаете, че станиолът може да послужи като много удобна палитра за боята и четките, с които рисувате.


Стъпка 4:

Шарени дъски за съобщения

Изберете и трети цвят. С него направете линии около очертанията на вече създадената шарка.


Стъпка 5:

Шарени дъски за съобщения

Отново се върнете на втория цвят и нарисувате най-малките шарки във формата на ромб.


Стъпка 6:

Шарени дъски за съобщения

Повторете стъпките, но на другите дъски, като използвате цветовете в различни комбинации. Ако искате да създадете една голяма дъска вместо три малки, просто продължете да работите върху нея. Когато сте напълно готови, оставете корка да изсъхне добре.


Стъпка 7:

Шарени дъски за съобщения

Най-накрая забийте пирон на желаното място на стената в кухнята, детската или антрето. Дъските за съобщения ще ви помогнат да следите изпълнението на важни задачи. С тях няма да забравяте срещите или всички неща, които трябва да свършите в рамките на деня или седмицата. Освен това на тях можете да закачате и снимки на любимите си хора или на домашния любимец.

Изрисуваните в свежи багри коркови дъски доста успешно съчетават приятния дизайн с функционалността. Те с лекота вдъхват живот на всяка стена, на която са закачени. Освен това човек има свободата да използва точно такава дъска, каквато ще му е най-удобна, например по-малка и кръгла или пък по-голяма и правоъгълна. Свободата на избор не се ограничава само до формата и размера на таблото, а обхваща също цветовете, които ще се използват, и изобщо цялата шарка, която ще се пресъздаде.


Източник: momtastic.com







Няма коментари


ключови думи
дъски за съобщения, дъска за съобщения, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg