фирми продукти
представяме
работа
 
7 бани в индустриален стил

Когато става въпрос за популярни тенденции в интериорния дизайн, няма как да не се спомене индустриалният стил. Той е възникнал преди няколко десетилетия и води началото си от фабриките, а днес се е превърнал в модерен начин едно жилище да придобие изцяло нов облик. Неангажиращият чар на индустриалния стил е това, което привлича мнозина. Вижте няколко страхотни и неподражаеми бани в този стил.


Креативни и модерни


7 бани в индустриален стил

Вместо просто да се заложи на традиционните особености на индустриалния дизайн, в тази красива баня в Бруклин, Ню Йорк, са използвани няколко фини декорации и аксесоара, които придават космополитно очарование. Ваната в черно и бяло на крачета, заедно с ниския шкаф, придава елегантен щрих, а естествената зеленина създава усещане за свежест.


7 бани в индустриален стил

Това, което се откроява в тази баня, е изработената по поръчка стъклена преграда с метална рамка, отделяща пространството около душа. Плочките, имитиращи бетон, и шкафът в ярък жълт цвят правят тази баня уникална. Малко дърво и осветление в индустриален стил пък придават на помещението спокойна атмосфера.


7 бани в индустриален стил

Ето друга баня, която използва контурите по креативен начин, така че да изглежда по-голяма, отколкото всъщност е. Белите стени допълнително подчертават този ефект, докато елементите от дърво и плочките на кръгчета, използвани около ваната, внасят интересна атмосфера. Комбинирайки ненатрапчиви индустриални щрихи и рустикална визия, банята придава едно ново измерение на помещенията в индустриален стил.


Класически елементи от индустриалния стил

7 бани в индустриален стил

Тази изискана баня в лондонски апартамент отдава дължимото на миналото, но същевременно включва и съвременни елементи. Индустриалният стил е безспорен, а стъклените стени и завесата не нарушават цялостната визия и не променят значително атмосферата, която цари.


7 бани в индустриален стил

Стъклената преграда за зоната около душа без усилия комбинира две различни повърхности и привлича погледа върху себе си. Голите метални тръби, самостоятелната вана отвън и отличителният дизайн на мивките създават завършен вид. Тази баня определено преодолява ограниченията, свързани с пространство и дизайн.


Завой към модерния стил

7 бани в индустриален стил

Самостоятелните вани се върнаха на мода през 2014 г. и докато моделите на крака вършат добра работа в индустриалния стил, тази съвременна бяла вана коренно се различава от тях. Но в случая съчетаването на минималистичен съвременен стил с индустриален фон създава красив ефект. Нужна е само стена от бетон, за да се създаде асоциация с индустриалния стил, а гледката през прозореца поставя допълнителен драматичен акцент.


7 бани в индустриален стил

Класическата комбинация от черно и бяло е изключително красноречива в тази баня, където красотата се постига чрез опростеност. Тръбите, кранчетата и металните повърхности са боядисани в черно и по този начин се постига осезаем и елегантен контраст. За да се постигне баланс между традиционния и индустриалния стил, вместо цимент или тухли са използвани плочки.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
баня, бани, индустриален стил

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg