фирми продукти
представяме
работа
 
Трансформирайте мебелите в дома си - 7 идеи

Трансформирайте мебелите, с които разполагате, в такива, от които се нуждаете, използвайки тези хитри идеи.


Бюро от шкафчета и плот

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Направете си удобно и функционално бюро, като прикрепите дървен плот към два модула с чекмеджета на колела. Използвайте L-образни скоби, за да свържете здраво плота с шкафчетата.


Пейка от рафт

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Трансформирайте рафта за книги в пейка с място за съхранение. Добавете дървени крачета за мебели и боядисайте готовата пейка в цвят по избор. Бихте могли да поставите и дунапренена възглавничка за повече удобство.


Бюфет за трапезарията от рафтове за книги

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Ако искате да създадете наистина уникални мебели, трябва да мислите извън рамките, както е в този случай. Рафтовете за книги са превърнати в забележителен бюфет за трапезария. Това, което е необходимо да направите, е да ги монтирате на стената на правилното място. Рафтът, който се намира в средата, трябва да е на нивото на кухненски плот, за да може да се използва като помощна маса. Най-долният рафт се поставя директно на пода, а най-горният - на нивото на горните кухненски шкафове.


Градински център от бюфет

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Трансформирайте стария бюфет в градински център, където да съхранявате всичките си инструменти и пособия за градината. Премахнете някои от вратите на шкафовете, за да ви е по-удобно да поставяте и вадите необходимите ви неща, и забийте няколко пирона от вътрешната страна и по вратичките, за да окачвате инструментите си. Боядисайте скрина в ярък цвят, подходящ за градината.


Трансформирайте старата секция в портманто

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Ако вече не се нуждаете от старата секция, но не разполагате с портманто в коридора, може лесно да решите проблема. Премахнете рафтовете, за да освободите място за окачване на палта. Запазете най-горния рафт – той е подходящ за съхранение на шапки или кутии с дребни аксесоари. Боядисайте секцията в светъл цвят, декорирайте вътрешната част с тапет с геометрична шарка и монтирайте няколко закачалки малко по-надолу от горния рафт. Запазете долните шкафове – те са подходящи за съхранение на обувки. 


Шкаф за вграждане на мивка от нощно шкафче

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Много лесно може да превърнете непотребното, но здраво нощно шкафче в стилен шкаф за баня. Трябва да пробиете необходимите отвори за тръбите и да монтирате мивката и батерията. Премахнете горното чекмедже, за да освободите място за тръбите, а челото му залепете с лепило обратно на мястото му. Потърсете къде продават изрезки от гранит за плота – те са доста по-евтини от големите плочи, така че покупката им няма да се отрази на портфейла ви. Боядисайте шкафчето в цвят, който подхожда на интериора на банята ви. 


Минибар в обикновен шкаф 

Трансформирайте мебелите в дома си – 7 идеи

Трансформирайте обикновения шкаф в минибар, където да съхранявате чаши, прибори и  бутилки с напитки. Премахнете вратите на горните два рафта. В долната част монтирайте диагонални поставки, наподобяващи тези в избите за вино. Освен че са стилни, те ще ви осигурят повече място за съхранение. Боядисайте шкафа в син цвят, който ще придаде средиземноморско очарование на интериора ви.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
трансформация на мебели, преобразяване на мебели, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg