фирми продукти
представяме
работа
 
Стилен малък апартамент

Много хора са привлечени в големите градове от желанието си за развитие и по-интересен живот. Преместването в голям град обаче в повечето случаи означава и по-тясно жилище в сравнение с това в провинцията. Повечето хора са склонни на този компромис в името на динамичния живот близо до магазините и заведенията на града. Но животът в малко жилище не означава, че трябва да жертвате комфорта си или да правите компромис със стила на интериора.

Стилен малък апартамент

Този малък, но стилен и функционален апартамент се намира в Полша и е разположено само на 34 квадратни метра. Въпреки скромните си размери, апартаментът не изглежда тесен.

Стилен малък апартамент

В дизайна на жилището се открояват огледалните стени, гравирани с изображения на дървета. Тези стени отразяват светлината, правят помещението по-светло и внасят артистичност в интериора.

Стилен малък апартамент

Функцията на тези стени не е само декоративна - в това жилище нито сантиметър не се губи напразно. Зад стените всъщност е разположена спалнята.

Стилен малък апартамент

Спалнята е доста тесничка, но не страда от липса на удобства. Обзаведена е семпло с комфортно легло и две стенни лампи за четене, а стените й са облицовани със звукоизолация.

Стилен малък апартамент

В цветовата палитра на апартамента преобладават естествените земни нюанси – зелено, сиво и бежово, които внасят хармония в интериорното пространство и го правят да изглежда по-голямо, отколкото всъщност е.

Стилен малък апартамент

По-малки огледала са поставени стратегически на няколко места в холната секция, за да се увеличи количеството светлина в жилището. Белите полирани вратички на шкафовете приглушават усещането за претовареност на пространството.

Стилен малък апартамент

Органичната тема в интериора е продължена от лампите над трапезарната маса, чиято текстура наподобява плетка, както и от зеления раиран кухненски гръб, който свързва визуално кухнята с дневната. Дървеният кухненски плот е комбиниран с вратичките на горните шкафове, които са в същия декор. Останалите кухненски мебели са изцяло бели, за да олекотят максимално дизайна на помещението.

Стилен малък апартамент

Трапезарната маса и столове са разположени между кухнята и дневната, като по този начин зоната на трапезарията играе роля на интериорен разделител. На стената до масата за хранене е поставено още едно огледало, което допринася за визуалното разширяване на пространството.

Стилен малък апартамент

Бялата баня с елементи в зелено и дървесен декор завършва органичната тема в интериора на жилището. Разбира се, и тук присъстват големите огледала, но по-интересни в това помещение са малките аксесоари във формата на човешка ръка, като поставката за тоалетна хартия, сапунерката и лоста за хавлиите. Всъщност тези малки детайли превръщат жилището в дом, придават му стил и индивидуалност.

Стилен малък апартамент

В банята е обособено и кътче за пране.


Източник: homedit.com







8 януари 2015 11:03 | Дизайн
От: Стефка Чакърова
Разкошен дизайн и замисъл,добре направено.
7 декември 2014 17:35 | малко жилище
От: Екатерина Бакалова
не се виждат гардероби и шкафове -тогава къде ще се обличат и къде си държат чиниите
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
малко жилище, интериор, идеи за интериора

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg