фирми продукти
представяме
работа
 
10 преимущества на таванските жилища

Жилището, в което живеете, играе огромна роля в поддържането на баланса между личния ви и професионален живот. Кой не се нуждае от оазис на спокойствието, в който да се освободи от натрупания стрес. В този ред на мисли, таванското жилище е много добър вариант, стига сградата да е добре изолирана. Ако имате нужда от допълнително убеждаване, ето ви още 10 причини.


Уютна атмосфера

10 преимущества на таванските жилища

Таванските апартаменти обикновено са малко по-теснички от стандартните, но скосените тавани им придават приветлив и гостоприемен вид.


Естествена светлина

10 преимущества на таванските жилища

В днешно време, таванските жилища разполагат с големи покривни прозорци, осигуряващи ви голямо количество естествена светлина. Покривните прозорци са стилни, а ако жилището ви има добро разположение, предлагат и прекрасни гледки.


Уединеност

10 преимущества на таванските жилища

Таванските апартаменти осигуряват уединеност, а това е много важно за пълноценната ви почивка.


Креативност

10 преимущества на таванските жилища

Ако работите на свободна практика, таванското жилище ще ви осигури перфектна работна атмосфера, в която да развихрите своята креативност. Трябва ви само удобно бюро и голям прозорец. Повярвайте ни – вдъхновението няма да закъснее.


Без завеси

10 преимущества на таванските жилища

Случвало ли ви се е да си купите завеси, които никога да не използвате, защото не се връзват с останалата част от интериора. Е, при таванските апартаменти няма да имате подобен проблем, защото няма да ви се налага да ползвате завеси.


Креативен дизайн

10 преимущества на таванските жилища

Имайки предвид, че таванските помещения не са много големи, трябва да проявите креативност при организирането на пространството. Един съвет от нас е да наблегнете на модулните мебели и да използвате ефекта на скосения таван.


Без съседи над вас

Ако не сте се сетили за преимуществата от факта, че над вас не живее никой, ето няколко подсказки. Няма да чувате странни звуци и липсва опасност да ви наводнят. Единствените, които може да ви безпокоят са птиците.


Кътче за четене до прозореца

10 преимущества на таванските жилища

Скосените тавани с покривни прозорци са идеалния декор за кътчето за четене. Прибавете няколко рафта за книги, може би списания, комфортно местенце за сядане или излежаване, малко възглавници и вашето кътче за четене е готово.


Ще спите под звездите

Поставете леглото си така, че да виждате звездното небе докато заспивате. Гарантираме ви, че сънят под звездите ще е доста по-ползотворен и зареждащ с енергия. Освен това звездният небосклон ще направи от спалнята ви едно романтично кътче, в което ще прекарате незабравими моменти с любимия.


Ниска цена

10 преимущества на таванските жилища

Цената на таванските жилища обикновено е по-ниска от тази на стандартните апартаменти, но това не е единственият фактор. Решаващи при ценообразуването на всяко жилище са местоположението, квадратурата, както и градът, в който се намират.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
тавански жилища, тавани, тавански интериори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg