фирми продукти
представяме
работа
 
Съвети за реновация на бебешката стая

Бебето расте толкова бързо, че бебешката стая се променя с месеци. Можете да оформите стаята бързо и лесно с няколко идеи, с които реновацията й няма да Ви остави без спестявания. Комбинирайте стил и функция без усилия, с желана външност.

Съвети за реновация на бебешката стая


Пребоядисайте стаята

Лесен начин да промените разцветките в бебешката стая е да смените багрите върху стените. Използвайте тапети или боя в желаната разцветка, като е добре да употребявате безвредни бои, които не отделят отровни изпарения. Ако изберете неутрална краска за стените, можете да обзаведете стаята на бебето с ярки тъкани. Тапицерията, завесите и килимите са страхотни за целта, тъй като лесно можете да ги замените, когато разцветките Ви омръзнат и искате да промените бебешката стая.


Мебелировка втора употреба

Не се притеснявайте да употребявате мебелировка втора употреба, която можете да вземете от приятели, от познати или на разпродажба на ниска цена. Тъй като бебето расте много бързо, не е нужно да купувате нова мебелировка, достатъчно е тя да е безопасна за бебето и да е в добро състояние. С малко боя можете да трансформирате мебелировката в страхотна фокусна точка за бебешката стая. Не забравяйте да я почистите щателно преди да я употребявате.


Създайте забавни шарки

Съвети за реновация на бебешката стая

Стените в бяло или в неутрални багри могат да придобият съвсем ново очарование с малко боя или цветни апликации. Ако имате талант да рисувате можете да оформите с четка и боя желаните шарки върху стените. Ако не сте особено сръчни, можете да употребявате апликации за стена, които могат да се захванат в желаната зона. Особено полезни за цветните идеи могат да са шаблоните, с които можете да оформите разноцветни шарки, които изглеждат така, сякаш са правени от художник.


Оформете тебеширена дъска

За онези, на които бързо им писва от скучните стени в стаята и които предпочитат да изразяват таланта си с рисуване, тебеширената стена в бебешката стая е възможност да развихрят въображението си. Нанесете боя за ученически дъски върху цялата стена, над ламперията или само върху определена част от стената, оформете с части на рамка и сложете няколко цветни тебешира. Така шарките в стаята могат да се сменят всеки ден.


Употребявайте парчета тъкан

Съвети за реновация на бебешката стая

За онези, които могат да работят добре с шевна машина, парчетата тъкан от други проекти са необятна шир за въображението. Трансформирайте тъканите в детско одеяло от парчета, оформете цветни щрихи върху тъканта на завеските, обточете детските хавлиени кърпи с ярки краски. Можете да използвате парчетата тъкан за направа на детски играчки, на калъфи за мебелировката, на декоративни възглавнички.


Преценете нуждите

Бебешката стая е за бебето, макар че родителите също прекарват немалко време в нея. То няма да забележи скъпата мебелировка и няма да оцени луксозните завеси за стаята. Затова не харчете за нея твърде много, а се старайте бебешката стая да е безопасна за бебето, функционална и лесна за почистване. Ако трябва да купите нещо качествено, това е люлеещ се стол или фотьойл, в който можете да седите удобно, тъй като ще Ви се налага да седите дълго време в поза за кърмене или приспиване на бебето.


Източник: savvysugar.com







Няма коментари


ключови думи
бебешка стая, реновация на детската, идеи за детската

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg