фирми продукти
представяме
работа
 
6 идеи за съхранение на вещите

Използвайте някоя от тези идейки, за да съхранявате вещите в стаята, да въведете порядък и да направите почистването и по-лесно.


Торби за пране

6 идеи за съхранение на вещите

Дори да не разполагате с отделна стая за перално помещение, отделете кътче в банята или кухнята, или обзаведете малка ниша. До пералнята сложете стенен шкаф, под който можете да сложите подвижна количка за торбите с пране. Върху количката можете да монтирате дъската за гладене, а торбите да оформите за различните разцветки тъкани, за да перете по-бързо и лесно. На шкафа върху стената можете да монтирате закачалка, а върху вратичката да оформите дъска за бележки.


Стена в гаража

6 идеи за съхранение на вещите

Върху стената на гаража можете да монтирате перфорирана дъска, върху която да захванете с болтчета и метални куки част от вещите. Ако захванете върху дъската метална кофа, в нея можете да съхранявате дребни вещи, а около нея можете да увиете градински маркуч. Окачете няколко метални кутии така, че да се трансформират в практични рафтчета за вещите. Ако боядисате кутиите в еднаква разцветка, цялата перфорирана дъска изглежда много подредено.


Кухненски бурканчета

6 идеи за съхранение на вещите

Малката кухня може да се разшири като употребявана повърхност, ако използвате пространството под горните шкафове. Захванете капачки от буркани на винт в долната част на шкафа, като ползвате гвоздейчета или лепило. Съхранявайте част от дребните вещи в кухнята или част от сухата храна в бурканите, които можете лесно да използвате, а след това да завинтите върху капачката. Тази техника можете да употребявате не само в кухнята, но също в гаража, домашния кабинет, детската стая.


Рафт за списания и книги

6 идеи за съхранение на вещите

Монтирайте върху стената в спалнята дървени или метални държачи, които обикновено се употребяват за съхранение на пощата. Ако стаята е твърде малка, заменете нощното шкафче с няколко стенни държача и стенна лампа, която да замени настолната. Това ще Ви спести пространство в стаята, тъй като можете да съхранявате списания и книги върху стената.


Система за вещи в спалнята

6 идеи за съхранение на вещите

Оформете функционална система за вещите в спалнята като употребявате стари чекмеджета. Те могат да се трансформират в рафтчета, като ги завъртите с отворената част навън и ги захванете по стените с метални скоби, с лепило или с гвоздейчета. Добре е да употребявате чекмеджета от дървесина, тъй като те са по-стабилни от тези, които са изработени от пдч и мдф. Боядисайте външните и вътрешните части на чекмеджетата с боя в избрана разцветка, а дъното оформете с цветна хартия. Подредете всички части, така че да пасват в цялостна структура и ги захванете по стените. Добре е да захванете цялата система върху стената, за да не падне някоя част върху Вас. Пространствата между чекмеджетата също могат да се употребяват като кутии за вещи, като е добре да монтирате в предната им част шперплатова вратичка върху панти, с метална дръжка.


Подвижно чекмедже под леглото

6 идеи за съхранение на вещите

Монтирайте в долната част на стар куфар с твърди стени 4 бройки колелца за мебелировка. Така получената подвижна структура можете да използвате за съхранение на вещи в спалнята, под леглото, а може да я сложите като странична масичка във всекидневната стая. За да уеднаквите разцветката на цялата структура, боядисайте я в желана краска боя.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, съхранение на вещи, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg