фирми продукти
представяме
работа
 
Направете си сами декорация за стената

Случвало ли ви се е да стоите втренчени в празните стени, чудейки се как да ги декорирате? Достъпните и стойностни произведения на изкуството не се намират лесно, така че защо да не вземете нещата в собствените си ръце и да си изработите сами желаната декорация.

Географска карта

Направете си сами декорация за стената
Този проект включва няколко платна за рисуване, върху които са залепени части от стара географска карта. Краищата на всяко платно са изкуствено състарени за по-автентичен външен вид.

Серия картини с интересни силуети

Направете си сами декорация за стената
За този проект направете серия от изображения на силуети, използвайки спрей и малки предмети, като щипки за пране например. Претърсете в дома си други предмети с интересни силуети.

Геометрична картина

Направете си сами декорация за стената
Кой би си помислил, че едно обикновено тънко тиксо за боядисване може да се използва за създаването на подобно съвременно геометрично произведение на изкуството? Просто залепете няколко произволно пресичащи се ленти от тиксото, след което боядисайте с ярка акрилна боя, изчакайте да изсъхне и отлепете тиксото. Може да използвате две бои, както е в случая, за да се получи по-интересно оформление.

Пощенски картички

Направете си сами декорация за стената
При този проект може да използвате както пощенски картички, така и различни фотографии. Просто ги закачете на стената една до друга, използвайки кабърчета, и ще получите този невероятен пъзел. Броят на използваните картички определено е впечатляващ, особено в комбинация с модерната лампа и дивана.

Декорация с цветни мостри

Направете си сами декорация за стената
Вземете няколко мостри на боя следващия път, когато посетите някой магазин за строителни материали. Всъщност може би ще имате нужда от доста мостри. Използвайте кабърчета, за да ги прикрепите към стената.

Повтарящи се мотиви

Направете си сами декорация за стената
За този проект ще са ви нужни няколко капака от кутии за обувки, както и малко боя. Изрисувайте капаците с мотиви по ваш избор и ги закачете на предварително забит на стената пирон или кабърче.

Композиция с цветя

Направете си сами декорация за стената
Можете да изработите този проект с помощта на няколко хартиени ролки от тоалетна хартия. Сгънете една ролка и я срежете на равни части, след което ги аранжирайте и залепете на предварително подготвена основа по ваш избор.

Забавни силуети

Направете си сами декорация за стената
С помощта на подръчни материали, ножица и малко търпение можете да изработите тези закачливи силуети. Проявете въображение и създайте интересни изображения, като това на дакела, разположен в две рамки.

Много хора се вдъхновяват от проектите тип Направи си сам. Може би скоро един от нашите проекти ще стои закачен на стената във вашата всекидневна. Или може би някоя от нашите идеи ви е вдъхновила за ваш собствен проект. Не се колебайте и експериментирайте с различни цветове и форми. Приятно творене!

Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
декорация за стена, декорация, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg