фирми продукти
представяме
работа
 
Чистачка за обувки пред вратата

Тази чистачка за замърсени обувки е лесна за изработка и не изисква много умение, за да се сглоби. Тя е много полезна джаджа за всяка къща, независимо дали ще я държите в коридора, в антрето или пред входната врата в двора на къщата си.

Чистачка за обувки пред вратата

С чистачката можете да изтъркате мръсотията от обувките си, ако навън е дъждовно време или да премахнете снега, за да не намокрите вътре настилките. Можете да демонтирате четките, за да ги измиете, когато се замърсят, а ако искате, можете да оформите зоната под тях с подвижна тепсийка, която да се почиства. Обикновените външни изтривалки пред къщата, дори да са твърди, не могат да почистят добре обувките, тъй като задържат мръсотията върху тях.


Необходими материали:

* циркуляр
* трион за скосена резба
* метър
* дрелка
* ножовка
* 3 броя дървени дъски, 2х4 с дължина 240 сантиметра
* 4 броя четки с твърда повърхност, може да се наложи да изрежете част от дръжките, за да монтирате четките върху основата на изтривалката
* винтове, 6 сантиметра
* винтове, 5 сантиметра
* алуминиева ъглова плоскост, 25 сантиметра

Чистачка за обувки пред вратата



Инструкции:

1. Ако не разполагате с инструментите, за да нарежете дъските, можете да платите в някой строителен супермаркет, където да ги нарежат вместо Вас. Изрежете частите за сглобяване на чистачката, като се водите от показаната по-горе схема. Необходими са 5 дъски за основата на почистващата изтривалка, като можете да промените дължината им. Две части се монтират под основата, за да я повдигнат.

2. Сглобете основата, части A и B, като ги захванете на равни разстояния. Върху едната страна захванете металната част, за да можете да почистите обувките частично преди да изтъркате в четките. Ако не искате да монтирате четки отдолу, след като сглобите основата можете да изрежете в зоната за почистване на обувки отвор върху две от дъските, а под основата да съхранявате тепсия, в която да се събира мръсотията.

3. Захванете за горната част на изтривалката две вертикални и една хоризонтална сглобка, C и D. От вътрешната страна на двете сглобки монтирайте по една четка с твърда повърхност. Ако искате да ползвате четки отдолу, монтирайте две.


Източник: familyhandyman.com







Няма коментари


ключови думи
чистачка за обувки, идеи за дома, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg