фирми продукти
представяме
работа
 
5 лесни идеи с щипки

Трансформирайте обикновените щипки за пране в необикновени вещи, с които можете да разчупите скучната визия на стаите. Можете да променяте разцветките и да пуснете на свобода въображението си. Някои от идейките са практични и функционални, а други са само за красота.


Закачалка с щипки

5 лесни идеи с щипки

За да изработите тази закачалка са необходими две части, като можете да употребите дървени части от стари вещи, като врати и фризове. Срежете двете части на еднаква дължина и ги захванете с лепило за дървесина. Нанесете избрана разцветка боя върху частите и върху няколко щипки за пране, изчакайте да изсъхне. Върху задната част на всяка щипка поставете лепило и захванете върху основата. Поставете щипките с широката част нагоре, за да можете да окачвате част от вещите, а в долната част да можете да защипвате чанти и шалове. Бройката на щипките зависи от Вас, както разстоянието между тях върху основата.


Магнитни щипки за малки бележки

5 лесни идеи с щипки

Можете да оцветите няколко щипки с акрилна боя или да ги обработите с декупаж, за да ги трансформирате в цветни щипки за бележки. Върху една от страните на щипките захванете с топъл силикон магнит, за да можете да ги захващане върху метална повърхност. Бележките защипвайте в долната част на щипките, като можете да ги сменяте бързо и лесно.


Дъска за бележки с щипки

5 лесни идеи с щипки

Върху дъска за бележки или върху обикновена рамка можете да окачите няколко въженца с щипки, за които да защипвате бележки и интересни картинки. Със спрей боя обработете изцяло всички щипки, като можете да комбинирате няколко разцветки. Срежете парче въже с дължина, която зависи от широчината на рамката, така че въжето да се захване за двете страни и да увисне леко. Двата края на въжето можете да захванете за кабарчета, а по дължината му защипете щипките.


Цветни щипки за бюро

5 лесни идеи с щипки

Ако можете да намерите няколко големи щипки, трансформирайте ги в цветна фокусна точка за бюрото. Ако щипките са прозрачни можете да захванете с малко лепило парчета цветна хартия от вътрешната страна на частите. Ако са непрозрачни, можете да захванете цветната хартия с декупаж от външната част. Обърнете щипката с широката част надолу, за да стои стабилно и защипете бележката или картинката с тясната част на щипката.


Огледало от щипки

5 лесни идеи с щипки

Обикновена вещ, каквато е кръглото огледало без рамка, може да се трансформира във фокусна точка върху стената в антрето. Щипките можете да обагрите в ярки разцветки. Захванете ги по периферната част на огледалната повърхност и ги застопорете с малко лепило. Щипките трябва да са разположени на еднакво разстояние, за да образуват окръжност. Вижте подробности относно направата на огледалото.

Източник: hgtv.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, щипки, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg