фирми продукти
представяме
работа
 
Няколко необичайни цвята за кухнята

Искате ли да освежите интериора в дома си? Започнете с кухнята. Опитайте нестандартни и смели цветови комбинации. Направете нещо, което не сте правили преди или нещо, което "не е по правилата". Гарантираме ви, че резултатът ще е изумителен.


1. Сиво и кафяво

 
Няколко необичайни цвята за кухнята

По принцип сивото и кафявото не се съчетават добре, но това не важи за кухнята. Уредите от неръждаема стомана, дървените шкафове и стените, боядисани в неутрално сиво, правят кухнята елегантна и шикозна. Едно много различно решение за интериор, което не се вижда във всеки дом.


2. Кралско синьо и златно
 
Няколко необичайни цвята за кухнята

Тези бляскави цветове няма как да не ви накарат да се почувствате бляскаво. Те са силни, те са смели, но в същото време са много шикозни и стилни. Докоснете се до живота в кралските дворци с този интериор.


3. Цветен микс

Няколко необичайни цвята за кухнята
 
Ако сте от хората, които винаги се двоумят какъв цвят да изберат или пък просто искате да ги използвате всичките, това предложение е точно за Вас. Вземете по малко от всичките си любими нюанси и създайте една художествена и еклектична бъркотия, която да е забавна, закачлива и функционална. Такова весело и уникално място всеки път ще повдига настроението ви и ще предизвиква усмивка у гостите ви.


4. Пурпур и тъмновиолетово
 
Няколко необичайни цвята за кухнята

За една нова и царствена кухня се доверете на пурпурното и тъмновиолетовото. Стените трябва да са неутрални, за да изпъкват мебелите в гореспоменатите цветове.


5. Жълто и червено
 
Няколко необичайни цвята за кухнята

Ако чувайки комбинация от жълто и червено си представяте  McDonald’s, бързаме да ви успокоим – това, което ние ви предлагаме, е много по-изтънчено. Притъпените нюанси на жълтото и наситеното червено създават атмосфера, вдъхновена от Тоскана. Това е един новаторски интериор, много функционален и забавен.


6. Злато и сребро
 
Няколко необичайни цвята за кухнята

Бляскави метални частици в кухнята – защо не? Златните и сребърни елементи са прекрасна декорация за кухнята, но не прекалявайте с тях. За да не се чувствате като в магазин за бижута докато готвите, оставете дървените шкафове.


7. Розово и черно

Няколко необичайни цвята за кухнята

Нестандартната комбинация между розовото и черното по-скоро граничи с фънк извън рамките на кухнята. Наситенорозовите вратички на шкафовете и черният плот се подчертават взаимно и интериорът изглежда стилен. Едно наистина смело решение, но много ефектно.


8. Виненочервено и бяло

 
Няколко необичайни цвята за кухнята

Свежа, спретната и леко кънтри, тази кухня е решена в 2 цвята: виненочервено и искрящо бяло. Бялото добавя светлина и индивидуалност.


9. Шоколад и лайм
 
Няколко необичайни цвята за кухнята

Една наистина забележителна комбинация от шоколадовокафяво и жълто-зеленикаво. Това  съчетание е еклектично, фънки и създава настроение. Разположете тези два цвята на две срещуположни стени.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, идеи за кухнята, цветове за кухня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg