фирми продукти
представяме
работа
 
Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн

Фронтменът на Маруун 5 е избрал за локация на своята къща слънчевия Лос Анжелис. Интериорите на къщата са оформени от неговия дългогодишен приятел Mark Haddawy. Тя се намира от едната страна на каньона Бронсън и по времето, когато музикантът я купува, тя разполага с четири спални и не се набива на очи. Точно тази характеристика привлича Адам, тъй като той търси къща, която да е близо до Холивуд, но бе да е по холивудски суетна, а да осигурява уединение.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн


* Всекидневната стая комбинира модерна визия с винтидж мебелировка. Кадифената тапицерия в наситени разцветки придава на стаята характер, а контрастните комбинации оформят интересна атмосфера. Върху настилката има персийски килим от 20те години на миналия век, който е с приглушени багри, за да не създава кичозна визия. Ниската кръгла масичка е модерна фокусна точка, около която е изградена зоната за разговори. Стаята е отворена към откритата слънчева тераса и в нея навлиза изобилие от светлина. Освен канапето и кушетката, във всекидневната стая може да се седне на модерния фотьойл или върху възглавници.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн

Остъклената стена може да се покрие с плътни кадифени завеси, за да се осигури хладина в стаята. Тя е с разчупено разпределение и е отворена не само в посока на терасата, но също към вътрешната част на къщата. Една от стените е облицована изцяло с дървена ламперия, която създава усещане за топлина, но без да обхваща цялата стая.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн

* Откритата тераса свързва няколко помещения от къщата, а от нея може да се види нейната разчупена като визия фасада в бяло, която отразява жаркото калифорнийско слънце. От терасата се вижда околността под хълма, която е потънала в зеленина. На долното ниво има палми и плувен басейн, а до тях се достига по стъпала от основната тераса.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн

* Просторната кухня е в неутрални разцветки и е окъпана в светлина. Основна част от нея е от неръждаема стомана, която е практична и с модерна визия. Зоната на трапезарията е встрани от П- образната кухня и е обзаведена с огромна кръгла маса. Долните кухненски шкафчета от стомана са комбинирани с отворени стенни рафтчета по цялата стена, която е облицована с дървена ламперия. Система от окачени на тавана лампи осигурява светлина над масата.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн

* Масивното винтидж легло е от средата на миналия век и е комбинирано с две кожени кресла. Прозорците не са много големи, а плътните кадифени завеси осигуряват уединение на музиканта, когато трябва да поспи след ангажимент до сутринта. Почти цялата стая е боядисана в тъмни багри, стените и горната й част, като това подчертава уединението. В другия край на спалнята има огромна тапицирана табуретка и малко пиано, както и няколко китари.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн


* Светлата и просторна баня е облицована с мрамор в светлосиво. Душът е монтиран директно в стената, а вместо вградена вана, дизайнерът е подбрал такава с винтидж визия, която е върху метални крачета.

Холивудският дом на музиканта Адам Ливайн



Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
домовете на известните, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg