фирми продукти
представяме
работа
 
Декорации за дома, вдъхновени от есента

Есента вече е тук и предлага изобилие от пъстри цветове. Какъв по-добър повод от този да украсите дома си с няколко идейни декорации, вдъхновени от този красив сезон.


Държач за салфетки

Декорации за дома, вдъхновени от есента   

Посрещнете Деня на благодарността с тези красиви държачи за салфетки. Необходими ще са Ви: картонени ролки, панделки в есенни цветове и ножица.  Нарежете ролката на кръгчета, широки около 2,5 см, а панделката на парчета с дължина около метър и половина. Захванете панделката за пръстена и усуквайки я около него, го обвийте целия. Когато картоненият пръстен е покрит изцяло с панделката, отрежете излишната част от нея и подпъхнете краищата й във вътрешността му.


Часовник със спомени

 
Декорации за дома, вдъхновени от есента  

Изложете върху стената моментите от живота си, с които се гордеете, с този оригинален часовник. Съберете 13 рамки за снимки с размери 5 х 7 см или 9 х 13 см. Ако цветовете им не са еднакви, боядисайте ги със спрей. Ще са Ви необходими 12 снимки, бял лист хартия, часовников механизъм (можете да се сдобиете с него от някое часовникарско ателие) и картон, с който да прикриете механизма. Сложете снимките в 12-те рамки. Последната рамка ще бъде център на часовника. Махнете стъклото й, наложете го върху хартията и картона, и ги изрежете в този размер. Поставете тези две парчета в рамката. Закачете часовниковия механизъм на задната част на рамката като в средата й направете дупка, достатъчно голяма, за да промушите оста на механизма. Закачете стрелките и се наслаждавайте на новия си часовник.


Есенен кногоделител

Декорации за дома, вдъхновени от есента   

Направете този забавен, есенен книгоделител, любим както на децата, така и на родителите. Ще Ви трябват два цвята филцова хартия (оранжев и кафяв), шпатула за гърло, бяло лепило, ножици. Изрежете хартията в избрана форма (тук използваме листо), а после и една малка ивица от тъмния цвят, която ще пресъздава централната жила на растението. Залепете шпатулата за хартията, пристегнете с някаква щипка и оставете да изсъхне.


Нова покривка за масата в хола


Декорации за дома, вдъхновени от есента   

С настъпването на есента със сигурност ще пренаредите гардероба си. Преди категорично да захвърлите някоя дреха или аксесоар, помислете дали не са подходящи за обновяване интериора в дома Ви. Така например шалът, който вече не носите, но още е в добро състояние, можете да  използвате като покривка за масата в хола. Не забравяйте да съобразите цветовете с тези на интериора и мебелите.


Класьор за рецепти


Декорации за дома, вдъхновени от есента   

Има нещо романтично в ръчно написаните и пазени през годините готварски рецепти. Ако и Вие имате такива, нашето предложение за класьор, в който да ги съхранявате, със сигурност ще Ви допадне. Трябва Ви обикновен фотоалбум, не е необходимо да е скъп, както и красива хартия за подвързване. Облепете кориците на албума с тази хартия, а в джобчетата наредете любимите си рецепти, които предварително сте написали старателно върху еднакви по размер картички.


Красив полилей
   
Декорации за дома, вдъхновени от есента

Ако трапезарията Ви е скучна и еднообразна, опитайте да я преобразите с този проект. Заменете обикновените плафониери на полилея с хартиени такива. За изработката им ще са Ви необходими хартия с красиви щампи (предварително я съобразете с интериора си), ножици и двойнозалепващо тиксо. Измерете височината и диаметъра на съществуващите плафониери, за да създадете и новите по тези размери. Предимство на тези аплици е възможността често да ги подменяте – така ще имате нов полилей през няколко месеца, което няма да Ви струва почти нищо.


Източник: goodhousekeeping.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, декорации

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg