фирми продукти
представяме
работа
 
Бамбуков паркет – по-добрият избор

Напоследък все повече се заговори за бамбуковия паркет като още един вариант за облицоване на пода в дома Ви. Предимствата му са много, като започнем от това, че може да се поставя директно върху вече съществуваща настилка, било тя плочки или мозайка, което прави монтажа лесен, без излишни боклуци и бъркотия. Можете да си монтирате бамбуковия паркет и сами, а процесът не отнема повече от няколко часа време.

Бамбуков паркет – по-добрият избор

Този паркет е лесен за поддръжка, приятен за стъпване, подходящ и за мокри помещения. Цената му е по-висока от тази на ламинирания паркет, но инвестицията си заслужава.
 
Бамбуков паркет – по-добрият избор


Предимства на бамбуковия паркет

Бамбуков паркет – по-добрият изборЗа бамбуковия паркет е характерна онази топлина, която само дървеният под може да осигури. По този показател бамбукът се подрежда до истинското дърво.  Подът от бамбук се продава като ламиниран паркет, но това е само и единствено заради факта, че отделните слоеве на материала са ламинирани и пресовани заедно. Дотук свършват приликите с ламинирания паркет.

Бамбукът е бързо възобновяем ресурс и може да се добива отново само след 4-6 години. Само за сравнение – възстановяването на други дървета, използвани за направата на дървен под, отнема няколко десетилетия.

 











Бамбуков паркет – по-добрият избор

Преобразете изцяло Вашия дом с бамбуков паркет! Здрав, издръжлив, антибактериален, хипоалергичен, устойчив на надраскване, водонепропускаем, трудно износващ се, звукоизолиращ – предимствата му са безкрайни.


Поддръжка на бамбуковия паркет


Бамбуков паркет – по-добрият изборЗа поддържане добрия външен вид на бамбуковия паркет не се нуждаете от нищо повече от обикновен моп, с който да избърсвате прахта и други замърсявания. Почиствайте паркета редовно. Не е необходимо да използвате скъпи препарати, за да поддържате блестящия му  вид.
Ако имате бамбуков паркет в банята си, е необходимо в помещението да има достатъчна циркулация на въздуха, която да редуцира нивото на влагата след къпане и да позволява пълното изсъхване на дървената настилка. Излишната вода, появила се вследствие на разливане,  трябва да се избърше веднага. Добър вариант е да поставите върху паркета памучна черга, която да попива незабавно появилите се капки по пода.












Източник: home-dzine.co.za







Няма коментари


ключови думи
бамбуков паркет, идеи за дома, бамбук

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg