фирми продукти
представяме
работа
 
9 стоки за дома с дизайн на диня

Ярките тонове на динята са предпочитани от дизайнери за изработка на стоки за дома. Комбинацията от зелено и червено е вдъхновение за разнообразие от аксесоари и джаджи за кухнята, всекидневната стая, трапезарията. Формата на динята е страхотна основа за изработка на керамични съдчета, на постелки за настилка, за аксесоари. Вижте забавна комбинация от форма и функция в разнообразие от стоки.


1. Динена керамична купа


9 стоки за дома с дизайн на диня

Купата за сосове е оформена така, че да наподобява по форма и шарка диня. Външната област е оцветена като динена кора, а вътрешността е обагрена в бяло, червено и тъмнокафяво. Изработена е от керамика и е ръчно обагрена в ярки разцветки. В купата можете да поставите сосове за дип, супа, парчета за плодова салата.


2. Държач за кухненска хартия с диня


9 стоки за дома с дизайн на диня

Чудесна вещ за кухнята, която съхранява ролката с кухненска хартия и хартиените салфетки. Пръчката за ролка завършва с малка форма на диня в горната си част, а поставката за хартия е с формата на резенчета диня.


3. Керамични чинии за пикник с форма на диня


9 стоки за дома с дизайн на диня

Всяка керамична пикник чиния е изработена във форма на резенче диня с оформена част по ръба сякаш някой е отхапал. Върху тях можете да сервирате закуски, плодове, сандвичи. Гланцираната повърхност придава по-изчистена визия на парчетата, а за измиване на чиниите се препоръчва стандартно миене извън миялна машина.


4. Керамично бурканче


9 стоки за дома с дизайн на диня

Диненото керамично бурканче се затваря с метална скоба, за да се запази съдържанието от разваляне. То е оформено като парче диня, като долната му част наподобява динена кора, а горната е сърцевина със семчици. Капачето се затваря плътно с гумено уплътнение и панта, а размерите на бурканчето са 14 х 10 х 10 сантиметра.


5. Керамична динена чиния с нож за мазане

9 стоки за дома с дизайн на диня

Дип купичката може да се употребява за сосове и дипове, а ножчето за мазане може да размазва съдържанието върху филийка. Комплектът е оформен като шарка на диня, купата е като резенче по широчина, а дръжката на ножа наподобява малки резенчета от диня. Дип купичката е с вместимост 250 грама, а ножчето е с дължина 13 сантиметра. Основата е керамична, а острието е от стомана.


6. Ръчно обагрена стъклена чашка за шотове

9 стоки за дома с дизайн на диня

Стъклената динена чашка за шотове е ръчно обагрена в динени мотиви от ярки разцветки, като основата наподобява кора, а горната част е сходна на вътрешността на диня. Чашата е с вместимост 60 милилитра, а върху повърхността има рецепта за коктейл, който можете да смесите.


7. Гъби за баня с динена шарка

9 стоки за дома с дизайн на диня

Забавната динена гъба за баня е оформена подобно на резенче на диня. Те са не само функционално средство за хигиена, но са също страхотна играчка.


8. Динена изтривалка

9 стоки за дома с дизайн на диня

Изработена от кокосови влакна изтривалка, която е обточена с винилова долна повърхност. Така динената изтривалка не се плъзга върху настилката. Парчето за нея е оформено като резенче диня с размери 45 х 75 сантиметра.


9. Нож за диня

9 стоки за дома с дизайн на диня
9 стоки за дома с дизайн на диня

Острието е от стомана, изработена в Япония, с незалепващо покритие, което не задържа частици от храна върху себе си. То е оформено като вътрешност на диня, а дръжката е обагрена в зелена разцветка. Отворите по стоманеното острие способстват за по-лесно нарязване на динята, а назъбената повърхност се плъзга с лекота по твърдата кора. Егрономичната дръжка улеснява рязането, а калъфчето предпазва от увреждания.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg