фирми продукти
представяме
работа
 
Кухненски тенденции

Независимо дали ще направите цялостна или козметична промяна в интериорния дизайн на кухнята, имате много варианти, което улеснява задачата ви. Има милиони продукти и стилове, съвременни и традиционни, които придават на кухнята приятна и приветлива визия. За да улеснете своя избор, разгледайте тенденциите в кухнята.

1. Отвън навътре

Кухненски тенденции

Плъзгащи врати свързват кухнята със задния двор, а големите прозорци изпълват цялото пространство със светлина. Външните и вътрешни пространства са свързани функционално чрез вратите и могат да се използват като общо помещение.


2. Отворени рафтчета

Кухненски тенденции

На рафтовете можете да поставите нещата, които използвате най-често в кухнята, тъй като така достъпът до тях е по-лесен. Понеже отворените рафтчета не разполагат с вратички, за да се скрие неразборията, можете да ги покриете със завеса, която да захванете на корниз.


3. Кухненски шкафчета в меки разцветки

Кухненски тенденции

Плъзгаща се врата, която скрива откритите рафтчета в килера, осигурява лесен достъп до нужните вещи и допринася за завършена визия на стаята. Сивите багри на кухненските шкафчета меко контрастират на тъмните тонове на части от стените и на кафявата дървена настилка.


4. Месингови части

Кухненски тенденции

Кухненските стенни шкафчета с прозрачни врати съхраняват вещите така, че те са частично видими, но не на показ върху рафтчета. Месинговите дръжки изглеждат стилно и подчертават котидж атмосферата.


5. Детайлни релефи

Кухненски тенденции

Високите шкафове, които много добре скриват абсорбатора над печката, и шарката на стените създават усещане за подреденост. Релефните вратички на кухненските шкафчета са интересен визуален детайл, който изпъква на контраста с бежовите и кафяви разцветки в кухнята.


6. Високи стълби

Кухненски тенденции

Долните шкафове от бамбукова дървесина допринасят за натуралния контраст с горните шкафове, които са оцветени в искрящо бяло. Благодарение на това, че в горната част на стаята са оформени ниши с повдигащи се вратички, в стаята се освобождава повече пространство. За да достигнат до нишите, собствениците са поставили висока стълба.


7. Елегантен модел


Кухненски тенденции

Изборът на кремави разцветки за стената под шкафовете и за самите шкафове поставя класическа нотка в кухнята. Шарката върху стената "рибена кост" е елегантна и ненатрапчива като визия, но е класически непреходна.


8. Ръчно обагрени плочки

Кухненски тенденции

Използването на нюанси от класическата черно-бяла палитра символизира "ин" и "ян",  битката между добро и зло, затова са толкова популярна комбинация в източната култура. Много приятно изглеждат плочките върху стените в бяло, които са ръчно обагрени в меки тонове.


9. Бели фаянсови плочки, сиви фуги

Кухненски тенденции

Използвайте светлината за оптично увеличаване на малката кухня, в комбинация със светли багри. Комбинирайте силно контрастни цветове за настилката, домакинските уреди и кухненските шкафове, които ще придадат на помещението настроение. Много приятно и стилно изглеждат стените в бели плочки, между които са оформени фуги в сива разцветка.


10. Без горни кухненски шкафчета

Кухненски тенденции

Свободното пространство в горната част на стените, което не е заето от кухненски шкафчета, може да се употребява за открити рафтчета. Така стаята изглежда по-просторна, а пространството изглежда по-подредено. За съхранение на кухненските принадлежности могат да се монтират вътрешни рафтчета и системи в долните шкафове, а компактен кухненски остров може да се употребява като елегантен плот.


Източник: houseandhome.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, тенденции в кухнята, кухненски тенденции

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg