фирми продукти
представяме
работа
 
8 аксесоари с формата на гъби

Даже да не обичате да ядете гъби, вероятно сте очаровани от формата им и разнообразието от тонове. Най-често използваната визия е на червена гъба мухоморка с бели точки и широко калпаче. Всъщност трябва да знаете, че най-ярко обагрените гъби обикновено са най-отровни, но това не бива да Ви притеснява, ако употребявате формата в аксесоари за градината и стаите.


1. Градинска гъбка

8 аксесоари с формата на гъби

Можете да ползвате аксесоара вътре в стаите или в градината на къща или вила. Фигурката е изработена от синтетична смола и фибростъкло, обагрена с ярки разцветки и издръжлива на студ, вятър и слънце. Височината на гъбата е 43 сантиметра, а широчината на шапката е 25 сантиметра.


2. Хранилка за птици

8 аксесоари с формата на гъби

Хранилката се окачва в градината или на терасата с метална окачалка. Горната й част може да се маха, за да почиствате и зареждате вътрешността със семена. В гъбката хранилка може да се вмести половин килограм храна.


3. Нощна лампа гъбки

8 аксесоари с формата на гъби

Тази интересна лампа се състои от основа, която наподобява камък с гъбки, чиито горни части имат вграден LED аксесоар със сензор. Така лампата ви осигурява светлина през нощта и пести енергия. Размерите й са 11 х 10 х 9,8 сантиметра, а тежестта - малко повече от 350 г.


4. Градинска гъбка за жабки

8 аксесоари с формата на гъби

Къщичката с форма на гъбка е изработена от оцветена синтетична смола и е обагрена в меки тонове. Размерите й са 18 х 16 х 16 сантиметра и е част от колекция Гном, която сякаш е излязла от детските книжки с приказки за горски животни.


5. Чашка гъбка

8 аксесоари с формата на гъби

Чашката е с капак в червено и бели точки, за да наподобява по разцветки мухоморката. Той може да се маха и да се употребява като чинийка. Включва се и цедка с дръжка, за да можете да си запарвате чай или билки. Изработени са от керамика и са с размери 28 х 8.5 сантиметра.


6. Гъбка за ключове

8 аксесоари с формата на гъби

Можете да поставите тези гъбки до входната врата или в коридора на блока, за да криете във вътрешността на по-голямата ключове или бележки. Ярките багри издържат на студ, вятър и слънце, а размерите са 13 х 16 х 21 сантиметра.


7. Баня за птици с гъбки

8 аксесоари с формата на гъби

Изработена е от синтетична смола и е оформена като огромна гъба с широко пънче и малки гъбки в основата. Може да се постави в градината и да се напълни с вода, за да могат птичките да пият и да се къпят. Ярките разцветки са интересна фокусна точка, а размерите й са 56 х 42 х 42 сантиметра.


8. Стол за градината

8 аксесоари с формата на гъби

Ръчно глазираната повърхност на гъбата е оцветена в зелено-син оттенък в горната част и кафяво в долната част. Може да се употребява вътре в стаите или навън, на тераса или в градина. Захранва се с две батерии и свети в тъмното. Интересна фокусна точка и удобна за сядане през деня и вечерта.


Източник: gadgetsharp.com







23 юли 2012 02:04 | otnosno gybite
От: ELI
ideite vi sa interesni, no i bezumni ponqkoga! imam predvid tova 4e, sre6tam dosta statii v gravata napravi si sam, ot sotra na kypi si gotovo! Nali ideqta e sami da izmaistorim ne6to..
1 ]
1 резултат в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg