фирми продукти
представяме
работа
 
Страхотна къщурка над река

Тази страхотна къщичка е построена над малка река в американския щат Калифорния, недалеч от прочутите секвои. Тя е обособена през 40-те години и се намира сред зеленина и природа, а след първоначалното й построяване, сградата е разширена над реката. Подът на тази част от сградата е стъклен, за да се вижда водата на реката. Над нея минава коридор, който води до уединена веранда, на която собствениците на къщата могат да релаксират с книга в ръка или на чаша чай с компания от приятни хора. Отстрани се чува ромон на течаща вода и шум на дърветата от вятъра, а водата се стича от буен водопад. Не е чудно, че собствениците на къщичката са я избрали за своя ваканционна вила.

Страхотна къщурка над река

* Вечер просторните екстериорни пространства засияват от светлинки. В градинката има мостче, което води до другата страна на реката, която е обгърната от зеленина. Пространствата за сядане до реката са обособени досами водите, които се спускат бързо надолу. Стените на част от помещенията са почти изцяло остъклени и осигуряват невероятни гледки.

Страхотна къщурка над река

Страхотна къщурка над река

* Под коридора на сградата се виждат водите на реката, а встрани, на брега, са оформени зони за релаксация.

Страхотна къщурка над река

* Просторната стая с гледка в посока на реката и мостчето е обзаведена в меки неутрални тонове на бежово и сиво, с аксесоари в зелено.

Страхотна къщурка над река

Страхотна къщурка над река

* Пространствата вътре в сградата са просторни и с отворен характер. Настилката е лесна за почистване, а прозорците са оставени открити.

Страхотна къщурка над река

* Една от стаите се използва за спалня. Тя е с компактни размери и е оборудвана с мивка. До не много голямото легло има висок прозорец, който осигурява светлина без да притеснява спящите.

Страхотна къщурка над река

* Дългият коридор в едната част на къщата е оформен като офис, с дълго работно бюро под прозореца.

Страхотна къщурка над река

* Кухнята и трапезарията са в едно помещение, което е обляно от светлина и разполага с прекрасна панорама в посока на градината. Дървената маса за хранене заема централната част, а кухнята е встрани, с частичен кухненски остров, който се използва за закуска.

Страхотна къщурка над река

Страхотна къщурка над река

* Недалеч от сградата реката се спуска по речните камъчета и тече на водоскоци. Собствениците на вилата могат да релаксират на горещите брегове край хладните води, да хапнат до реката или да дремнат на шезлонг върху верандата до дръвчетата, които хвърлят сянка. В която и точка на градината или стаите да се намират, те могат да се насладят на спокойствие и природни звуци.

Страхотна къщурка над река

Източник: home-designing.com







26 юли 2012 11:05 | Въпрос
От: Rosi
Ами ако реката повиши нивото си? Как ли е решено това?
11 юли 2012 21:26 | Архитектът е:
От: Messi
Архитект на къщата, строена през 40-те години на миналия век, е арх. Робърт Франк, студент на Франк Лойд Райд. www.kaweahfalls.com/
10 юли 2012 21:21 | м да
От: bobara
а и рибка си ловят хората -а
10 юли 2012 17:45 | Кой е архитекта?
От: babamarga
Много хайлайвски са описани помещенията, но е забравено едно име...
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
интериорен дизайн, идеи за дома, архитектура

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg