фирми продукти
представяме
работа
 
Ламперия закачалка за антрето

С колкото и пространство да разполагате в антрето си, винаги можете да монтирате върху стената частична ламперия с практични закачалки. Можете да обособите закачалки на две нива, така че да ги използват възрастни и деца. Ако се чудите в каква разцветка да е ламперията, винаги можете да използвате бяло. Размерите на стенната ламперия зависят от пространството, с което разполагате в антрето.

Ламперия закачалка за антрето


Без бъркотия


Ламперия закачалка за антрето

Без добре обмислен план как ще съхранявате предметите, помещението бързо ще се затрупа и ще настане бъркотия. Обособете зоната, в която искате да поставите закачалката и я разчистете.


Необходими материали


Ламперия закачалка за антрето

* 1 панел за ламперия, 120 х 240 см
* 2 фриза от борова дървесина, 3.5 х 180 см
* 2 рафтчета със закачалки, 128 см
* силно лепило
* стенни монтажни винтове
* бял силикон
* грунд и боя
* шкурка
* трион
* пистолет за топъл силикон
* дрелка
* четка за боя


Инструкции:

Ако не разполагате с трион, може още докато сте в магазина, от който купувате суровините, да помолите да ви нарежат дъските.

Изгладете повърхността на стената

Ламперия закачалка за антрето

С помощта на шкурка изгладете неравностите по стената на местата, където ще поставите панелите. Изшкурете областите на панелите, които ще се допират до стената. По този начин лепилото ще може да се разпростре равномерно върху двете повърхности и конструкцията ще е по-стабилна.


Определете положението на конструкцията


Ламперия закачалка за антрето

С помощта на асистент, който да придържа основния панел към стената, в положението, в което искате, поставете панела и очертайте местоположението с молив. Панелът трябва да е разположен успоредно на горния ръб на перваза.


Нанесете лепило

Ламперия закачалка за антрето

Поставете панела с лице към пода и с пистолета за силикон поставете лепило върху панела. Нанесете лепилото върху всяка от страните на тънка ивица, на 5 сантиметра от външния ръб.

Поставете панела


Ламперия закачалка за антрето

Поставете панела в очертаните върху стената граници. Започвайки отдолу, притиснете панела към стената, за да стегне лепилото - необходимо е около минута, така че имате малко време да го обособите прецизно, ако не сте го наместили правилно.

Подгответе фриза


Ламперия закачалка за антрето

Измерете разстоянията между отделните фризове и ръбчетата на панела, и с молив очертайте местоположението на всеки един от тях. Нанесете няколко капки лепило на определените места върху повърхностите.

Поставете фризовете

Ламперия закачалка за антрето

Поставете фризовете на местата, които сте обособили с молив и притиснете силно върху стената. за да стегне лепилото.


Маркери за монтаж

Ламперия закачалка за антрето

Закачалките трябва да се поставят в горната част на ламперията и в средата. Поставете рафта на желаната позиция и маркирайте всички места, на които трябва да пробиете отвори за монтаж на винтовете. Махнете рафта и пробийте на маркираните места отвори с дълбочина 3 мм. Ако стената е гипсокартон и ламперията е върху пространство с по-малко от три вертикални стойки, върху които да прикрепите рафта, намажете вътрешната страна по ръбчетата с лепило.


Поставете рафтчетата


Ламперия закачалка за антрето

Поставете горната закачалка в горната част на панела и с дрелката допробийте отворите на 6 см. Поставете винтовете и ги затегнете. Тази закачалка е добре да е от две повърхности, за да се обособи по-завършена визия.

Ламперия закачалка за антрето

Поставете върху ламперията средното рафтче, от една повърхност. Върху маркираните зони пробийте отвори за винтовете и монтирайте рафтчето. И за двете рафтчета трябва да сте монтирали закачалките преди да ги поставите върху стената, а ако нанасяте боя, трябва да сте сигурни, че тя е напълно засъхнала.


Обработете повърхностите


Ламперия закачалка за антрето

С пистолета за силикон запълнете неравностите по ламперията, както и пукнатините от пробивните. Ако има несъответствие в тоновете на отделните елементи, може да боядисате с бял полугланцов латекс.

Ламперия закачалка за антрето

Под закачалката можете да поставите или монтирате пейка за обуване, поставка за обувки или шкафче, а встрани можете да обособите зона за съхранение на аксесоари и обувки. Добре е всички елементи да са в близки като тон разцветки.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
антре, идеи за дома, закачалка

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg