фирми продукти
представяме
работа
 
Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

За обзавеждането на спалнята всеки трябва да вземе за основа своя вкус и индивидуалното усещане за уют и релаксация. Модерна, традиционна, бонбонена или рустикална, стаята трябва да е с релаксираща атмосфера и да предразполага собствениците си за отмора. Почерпете вдъхновение от спалните на известните, които са оформени в разнообразие от дизайни.


1. Стаята на Елън Помпео


Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Актрисата от американския сериал ‘Анатомията на Грей’ комбинира няколко разновидности на принтове и текстури, които енергизират интериора. В спалнята могат да се видят аксесоари и елементи от Индия, Египет, Западна Африка. Стаята се намира в дома на Елън Помпео в Холивуд Хилс.


2. Стаята на Кортни Кокс

Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Леглото в спалнята на актрисата Кортни Кокс е поставено по нестандартен начин – не до стената, а насред стаята. Отделя се от изхода на помещението чрез дълга тапицирана в абаносово дъска. Стаята е просторна и светла, а ъгловият таван придава визуална височина на помещението. Обзавеждането се състои от легло, странични масички, работно бюро и аксесоари. Тъй като е разположена на горен етаж, стаята разполага с невероятни гледки навън.

Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

До огромния прозорец на стаята е оформено кътче за четене с лежанка и меки възглавници. Кътът е допълнен с картина върху стената и кръгла странична масичка за вещи.


3. Стаята на дизайнера Рийд Кракоф

Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Може би малко претруфено, но уютно е обзавеждането на дизайнера в стаята за отмора в неговата къща в Хемптънс. Мекото кожено парче, което се използва за кувертюра е изработено от сребърна лисица, но много по-еко вариант е да използвате кувертюра от изкуствена кожа или изкуствен полиамид. Стаята е решена в бяло, с акценти в сиво и бежово.


4. Стаята на Уил Смит


Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Просторната стая за отмора на актьора Уил Смит би изглеждала твърде празна, ако не бяха наситените тонове на оранжево върху стените, които омекотяват и приласкават. Стилът на помещението е заимстван от Мароко, но обзавеждането е по съвременно удобно. Стилните и меки възглавнички, които са разпръснати из стаята, подчертават създадения уют. Вижте още от къщата на Уил Смит тук.

5. Стаята на Елън де Дженерис


Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Плътните завеси достигат от тавана до пода и обособяват луксозно усещане в стаята за отмора на актрисата Порша де Роси и нейната партньорка – водещата Елън де Дженерис. Палитрата се състои от меки оттенъци на бежово, сиво и кремаво. Просторното помещение е обзаведена само с най-необходимите вещи, без да се претрупва. Вижте повече за дома на двете известни жени от шоубизнеса тук.


6. Стаята на Айрин Лаудер

Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Наследницата на козметичната империя Есте Лаудер, Айрин Лаудер, е обзавела дома си в Хемптънс семпло, но уютно. Спалнята се откроява с огромните принтове и щампи по стените и завивките, комбинацията от бяло, кафяво и кремаво, както и чрез семплото обзавеждане, което включва вградена камина, две кресла, легло, шкафче, подови лампи и няколко аксесоара.


7. Стаята на Жанин Лобел


Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Създателката на Стила Козметикс превъплъщава в стаята за отмора в дома си тонове на пурпурно и люляково. Тя ги комбинира с абаносово и бяло, за да обособи релаксираща стая с нотка на лукс. Леглото е комбинирано с висока почти до тавана тапицирана горна дъска.


8. Стаята на Начо Фугерас

Вдъхновения за интериора на спалнята от известните

Стаята на аржентинския поло играч Начо Фигерас е страхотна комбинация от семпла палитра, меки тъкани и дървесина. Дървената настилка е застлана с кръгло килимче в бяло и оранжево-червено, чиито тонове координират с тоновете на завивките и възглавниците. Не много голямото дървено легло е поставено до акцентна стена в наситен абаносов тон, недалеч от прозорците.


Изтчоник: casasugar.com







18 юни 2012 19:16 | ужасни са
От: gergana
за сметка на това текстът е готин: "ъглов таван", "тапицирана дъска с абанос", "изкуствен полиамид", вероятно има и естествен полиамид, но не сме чували :), човек може да се посмее....
10 май 2012 13:27 | отвратителни са
От: hrimar
отвратителни са
9 май 2012 17:38 | Всички, с някои малки изключения
От: Петров
общо взето голяма шарения-също като живота на известните собственици на показаните спални... Скука и отегчение!...
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
интериор, спалня, обзавеждане, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg