фирми продукти
представяме
работа
 
Удължител с цветен дизайн

Удължителят е необходим и практичен аксесоар, използван във всяко домакинство. За съжаление, когато ги използваме, имаме чувството, че загрозяват интериора, в който сме ги разположили. Ето един лесен проект, който ще Ви насочи как да си направите красив удължител с пъстроцветен дизайн.

 Удължител с цветен дизайн

Материали:

 Удължител с цветен дизайн

  • 3 електрически удължители ( с еднаква дължина, която да е около 15 см.)
  • ножици
  • хартиено тиксо
  • 3 кълбета прежда в различни цветове
  • 3 пластични шнура


Инструкции
:


1. Поставете края на електрическия удължител в надлъжния разрез на пластичния шнур.

 Удължител с цветен дизайн

2. Увийте с хартиено тиксо около основата на щепсела, за да може пластичният шнур да се захване здраво с електрическия удължител. След това поставете и останалата част от удължителя в кухината на шнура.

 Удължител с цветен дизайн

3. Изравнете дължината на шнура с тази на удължителя. Повторете същите действия, описани в стъпки 1 и 2 и с останалите два удължители.

 Удължител с цветен дизайн

4. Хванете края на едно от кълбетата прежда и го завържете около облепената с хартиено тиксо основа под щепсела на първия удължител, поставен в пластичния шнур.

 Удължител с цветен дизайн

5. Започнете на навивате преждата около шнура. Навийте няколко ката прежда около захватното й място, за скриете възела, който сте направили, за да прикрепите преждата към шнура. Продължете да увивате плътно преждата, докато не запълните с нея цялата повърхност на шнура. Завършете с възел и отрежете остатъка от преждата.

 Удължител с цветен дизайн

6. Повторете инструкциите от стъпка 5 и с другите два шнура.

 Удължител с цветен дизайн

7. Сплетете трите увити с различен цвят прежда шнура на плитка, като ги завържете стегнато с прежда около основата им.

 Удължител с цветен дизайн

 Удължител с цветен дизайн

8. Поставете удължителя на удобно място в стаята, като избягвате да го разполагате около вратата, където някой лесно може да се спъне от него.

 Удължител с цветен дизайн


Източник: designsponge.com







Няма коментари


ключови думи
удължител, дизайн, практичен аксесоар

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg