фирми продукти
представяме
работа
 
5 романтични проекта за Свети Валентин

Вижте как можете да обособите празнична атмосфера в дома си за Свети Валентин. Можете да изработите акцентите заедно със своята половинка или да го/ я изненадате с романтична вечеря у дома.


1. Аксесоари за празничната маса с формата на сърчица


5 романтични проекта за Свети Валентин

Поставете вкусните ястия на празничната вечеря върху поставки от картон или тънка пяна с формата на сърца. Можете да оформите сърцата с размери и форма по свое желание, в желаните разцветки и шарки.

Какво Ви е необходимо:
хартия, молив, ножици, картон или тънка пяна за проекти, акрилни бои, кръгла четка и малка четка

5 романтични проекта за Свети Валентин

Как да ги изработите:


1. Използвайте схемата или изображение от компютъра, което да оразмерите по свое усмотрение. Пуснете на принтер и очертайте върху картона или пяната. Можете да използвате цветни парчета картон или пяна, за да не се налага да ги боядисвате. Изрежете с ножици.

2. Ако основата не е цветна, нанесете боите върху повърхностите и оставете да изсъхнат. С четките оформете мотиви, букви, шарки. Оставете боята да изсъхне.


2. Любовна декоративна възглавничка


5 романтични проекта за Свети Валентин

Обикновените възглавници за канапето можете да освежите с малко боя за тъкани. Използвайте за основа купешки възглавнички или ушийте от текстил и пълнеж. Използвайте картонен буквен шаблон, който можете да изработите сами, за да обособите буквичките. Оформете ги с размер и форма по свой вкус. Поставете ги върху тъканта и нанесете боите по шаблона. Оставете да изсъхнат. Можете да използвате боя в една разцветка или да комбинирате няколко тона.


3. Венче от цветни хартиени сърца

5 романтични проекта за Свети Валентин

Използвайте хартиени сърчица в няколко размера и разцветки, залепени върху картонена основа, за да оформите цветни и празнични валентински венчета. Изрежете основата от картон, като оформите два кръга и изрежете вътрешния. Дебелината на основата трябва да е 5-6 сантиметра, в зависимост от размерите на акцента. Нагънете няколко пъти цветна хартия, очертайте отгоре формата на сърце и изрежете с ножици през пластовете, за да обособите няколко детайла. Можете да използвате хартия дюс или с мотиви. Комбинирайте разнообразни по размери и шарки детайли. След това залепете детайлите върху картонената основа с лепило, като препокривате частично, но ги оставите да се показват. Завържете венчето с празнична цветна връзка и окачете върху обзавеждането.


4. Сърца върху цветна гирлянда

5 романтични проекта за Свети Валентин

Поставете върху горната дъска на леглото празнична валентинска гирлянда. Използвайте за основа цветна ивица тъкан с желаната дължина. Изрежете от цветен текстил с разцветка дюс или цветни мотиви няколко парчета с форма на сърца. Можете да комбинирате тъканите и да залепите за всеки детайл по две парчета, малко и голямо, за да обособите кант по ръбовете. Нанижете детайлите върху основата, залепете ги с лепило или ги захванете с парчета, които се активизират чрез горещина на ютия. Окачете върху мебела.


5. Венче от нотни страници


5 романтични проекта за Свети Валентин

Използвайте стари нотни страници или преснимайте двустранно страниците. Навийте на фуния всяка страница и залепете с малко тиксо или лепило. Оставете лепилото да стегне. Върху картонена основа или рамка за картина залепете хартиените фунии в кръг. Поставете основата над камината или окачете върху стените на дома си. Тези акценти са страхотни не само за празника, но и за ежедневните интериори на дома Ви.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
романтични проекти, идеи за Свети Валентин, аксесоари, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg