фирми продукти
представяме
работа
 
11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Ако обичате да се глезите със СПА терапия у дома, вижте няколко функционални аксесоара за банята, с които да я превърнете в оазис на красотата. Те могат да трансформират и най-скучната баня в СПА салон.


1. СПА кошница

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Кошницата включва няколко продукта за лице и тяло. Маската за очи за многократна употреба съдържа гел, който освежава очите и събужда блясъка. Маската за сън осигурява тъмна среда даже през деня или по време на пътуване. Комплектът включва още гъба за тяло, халат и мека възглавница.


2. Възглавница за вана

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Устойчива на химикали и на миризми, възглавницата за вана осигурява удобни часове във ваната, като основа за главата по време на баня. Покритието от винил е водоустойчиво, а меката пяна се напасва по формата на врата и главата. Възглавницата се захваща с вакуумни вендузи за повърхностите на ваната, за да не се измества по време на банята. Размерите й са 26 х 36 х 5 сантиментра.


3. Уред за балончета

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Устройството се поставя във ваната, за да се насладите на релаксиращата сила на водните мехури. Той се захваща за ръба на стандартните вани и се включва, за да оформи плътен слой от пяна и да масажира със силата на водата кожата и мускулите на тялото. Захватките с вакуумни вендузи задържат уреда стабилен.


4. Пилинг приставка за гърба

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Изработеният от ленена тъкан прибор за грижа за тялото има дръжки, чрез които можете да достигнете до гърба и кръста. Двете повърхности на аксесоара осигуряват нежен пилинг на кожата, за здраве и блясък. Едната страна е от текстил, а другата е с луфа. Размерите на ивицата са 10 х 75 сантиметра.


5. Лавандулов аксесоар

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Ако искате да се потопите в релаксиращата атмосфера на аромотерапията, лавандуловото одеялце е страхотен аксесоар с нежен билков аромат. Приятната миризма се активизира чрез нагряване в микровъолновата фурна или в сушилня, но може да използвате и гореща пара. Увийте тялото си в ароматичното одеялце и се отпуснете върху креслото с книга в ръка. Размерите му са 100 х 45 сантиметра.


6. СПА пейка от дърво с рафтче

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Изработена от тиковата дървесина пейка, която може да се използва в банята. Тя е с водоустойчиви повърхности и може да се използва вътре в дома и навън в градината, за сядане и за съхранение на вещи, в банята, в сауната. Размерите й са 60 х 34 х 45 сантиметра, с рафтче в долната си част.


7. Затопляща шапка за СПА грижа за косата

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Термалната шапка за грижа за косата може да се използва за укрепване на косъма чрез терапия с маски и масла. Загряващата шапка позволява на съставките да проникнат в косъма и да го подхранят. Може да се използва като част от СПА процедурите у дома и за отпускане на напрежението в скалпа. Системата работи на три степени на загряване.


8. СПА комплект от три части

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Състои се от пемза за крака, четка за тяло с естествена глиганска четина и порцеланова поставка за сапун. Може да се използва в банята или да се включи в кошница за гости, която да се използва от гостите по време на техния престой.


9. Затоплящи ръкавици

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Размерите на ръкавиците са достатъчни, за да можете да поставите ръцете си в тях, независимо от тяхната големина. Аксесоарът има няколко степени на загряване и спестява енергия спрямо стандартните приспособления за нагряване на ръцете. Можете да го използвате за домашни СПА процедури на ръце и нокти, с крем или масла. Вътрешната част на ръкавиците се маха и се пере.


10. СПА възглавница

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Ако сте малко по-ниски или искате да седнете удобно във ваната, можете да използвате възглавницата по време на СПА процедурите. Тя е с дебелина 13 сантиметра и може да се използва под всяка част на тялото, включително и под главата. Изработена е от мека пвц материя, не задържа плесен, изсъхва много бързо. Изработена е така, че да не се издига на повърхността на водата. Възглавницата тежи 4 килограма.


11. СПА чорапи

11 релаксиращи и практични СПА аксесоара

Изработените от органична памучна тъкан ароматични чорапи се загряват в микровълнова фурна, сушилня или на пара, за да отпуснат приятна миризма. Влажната им топлина отпуска напрегнатите мускули на краката и активизира циркулацията. Те обхващат долната част на крайниците, няколко сантиметра над глезените. Затоплящите меки чорапи се перат със студена вода, а вътрешността е с пълнеж от лавандула и ленено семе, като тя не се изплаква с вода.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
СПА аксесоари, аксесоари за баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg