фирми продукти
представяме
работа
 
8 аксесоара с формата на пчели

Пчелите са един от основните фактори за опрашването на растенията, а и произвеждат любимия на много хора пчелен мед. Затова много дизайнери използват формата и цветовете на тези насекоми, за да изработят своите продукти за дома. Вижте тези забавни акценти за кухнята, трапезарията и всекидневната стая, вдъхновени от медоносните пчели.


1. Керамична купа с две лъжички


 8 аксесоара с формата на пчели

Купичката е изработена от керамика и е ръчно обагрена в синьо, жълто и черно. Диаметърът на кръглата купа е 17 сантиметра, а от двете страни са поставени две лъжички. Ефектният акцент е страхотен подарък за кухнята и всекидневната стая.


2. Керамичен комплект за подправки върху основа

 8 аксесоара с формата на пчели

Поставените върху керамична основа в жълто и бяло пчели съхраняват подправки, например сол и пипер. Те могат да се поставят в кухнята или в трапезарията. Изработените от керамика и ръчно оцветени пчелички са с размер 5 сантиметра, със сини акценти по крилцата. Основата е изработена във формата на шестоъгълник, а вътрешността й наподобява пчелна пита.


3. Бурканче за вкусотийки

 8 аксесоара с формата на пчели

Вместо вертикално, това керамично бурканче в жълто и черно е позиционирано хоризонтално. В него могат да се съхраняват курабии, бонбони и сушени плодове. Антените и крилата на насекомото са оформени от тел, а капакът на бурканчето е интегриран в тялото. Размерите на цветния акцент са 22 на 18 сантиметра и отвор с размер 10 сантиметра.


4. Декоративна възглавница

 8 аксесоара с формата на пчели

Тази мека възглавничка с размер 45 сантиметра е ушита от приятен на пипане текстил в бежово и кафяво. В долната си част тя има велкро ивици, които я трансформират от плюшена играчка във възглавничка за подремване.


5. Съд за чай

 8 аксесоара с формата на пчели

Тази керамична пчела е ръчно оцветена в ярки тонове на синьо, люляково и жълто. Насекомото сякаш е кацнало върху цветче, за да пие нектар. Цветният акцент е керамичен чайник, който може да се използва за запарване на една чаша чай. Можете да използвате пчелата и като кана за безалкохолно или коктейл. Тя е с размер 15 сантиметра.


6. Дълбока купа за сосове и пастети с нож за мазане

 8 аксесоара с формата на пчели

Дълбоката купа е с крачета за основа, които я повдигат. Изработена е от издръжлив порцелан и е оцветена в бяло, жълто и черно. Купичката е с вместимост 250 милилитра и може да се използва за сосове или пастети. Комплектът включва нож за мазане с дръжка във формата на пчела.


7. Три чаши върху поставка

 8 аксесоара с формата на пчели

Керамичните чаши са оформени като кошер на пчели. Поставени върху дървената основа те са страхотен подарък. Могат да се поставят в кухнята или трапезарията. Ярките тонове и ефектни акценти ще направят впечатление на гостите в дома Ви.


8. Чайник с формата на пчела


 8 аксесоара с формата на пчели

Керамичен чайник с вертикално позициониране, оцветен ръчно и с капаче, оформено като глава на насекомото. Размерите на акцента са 25 на 24 сантиметра, а отворът е с размер 4.5 сантиметра. Съдът е с вместимост 1.4 литра течност и може да се използва за чай, за кафе, за безалкохолни напитки.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари, дизайн, декорация, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg