фирми продукти
представяме
работа
 
Изтънчени интериори за спалнята

За да се създаде релаксираща атмосфера в помещението за сън е добре да се използват меки тонове и натурални материали и текстил. Вижте няколко страхотни спални с изтънчен интериор, които приканват за спокоен сън.


* Бонбонените розови тонове на завивките са акцент в интериора, изграден върху комбинация от кремави и бежови нюанси. Розовото и люляковото обгръщат завесите, но могат да се видят и по малкото килимче на пода, на леглото и върху декоративната възглавница. Дървесината на обзавеждането не е боядисана, за да се възползва интериорът от нейната натурална визия, която изглежда съвсем леко ретро и шик.

Изтънчени интериори за спалнята


* Пурпурното е основен тон и в тази стая. То е комбинирано с нежен бежов оттенък върху стените и бяла кувертюра. Пердетата и завивките са координирани по нюанси и по мотиви на райета, което обособява спретната комбинация. Семплата визия на стаята е освежена с няколко акцента на цветчета, поставени зад леглото, които оформят горната дъска за легло.

Изтънчени интериори за спалнята


* Просторната стая е обляна в светлина, а боядисаните в бял цвят стени отразяват светлината и я разпръскват из интериора. Основната комбинация от тонове е неутрална, но е освежена с няколко пръски ярки оттенъци на пурпурно и червено. Те обаче са използвани толкова пестеливо, че въобще не се натрапват. В предната част на огромното легло е поставена бамбукова пейка, върху която могат да се съхраняват одеяла и дрехи. Макар стаята да е доста обширна, леглото заема основна част от пространството в нея и това го прави фокусна точка.

Изтънчени интериори за спалнята


* Високият таван е основна характеристика на стаята. Затова зад огромното легло е обособена с боя върху стените ивица, която води погледа и която разширява стаята във височина. Комбинацията от бежово, кафяво и кремаво създава страхотна основа за акцентите в индигово.

Изтънчени интериори за спалнята


* Усещането за разхвърляност обособява непринудена атмосфера в стаята. Завивките са поставени на пластове, комбинация от бяло, синьо и червено. Акцентите в спалнята са оформени чрез рустикален дървен стол вместо нощна масичка и дървено рафтче на две нива за книги и зеленина.

Изтънчени интериори за спалнята


* Огромното семпло легло е с вградена в стената горна дъска, върху която е обособен рафт за вещите. Бежовите тонове са комбинирани с бяло и кафяво, с жълто и с люляково. Обзавеждането включва две нощни масички, кресло и дървена пейка пред леглото, боядисана с бяла боя.

Изтънчени интериори за спалнята


* В интериора на спалнята са използвани тонове на бежово, сиво-синьо и синьо. Светлите стени подчертават усещането за просторност в помещението, а семплото обзавеждане изгражда уютно и релаксиращо спокойствие. Дървените мебели са комбинирани с модерна мебелировка от синтетичен материал и метал, за да се обособи непринуден оазис за сън.

Изтънчени интериори за спалнята


* Огромна и обзаведена помпозно, стаята е изградена с вкус и щипка шик. Стените са покрити с тапет със зелени детайли, а обзавеждането е в неутрални тонове. Леглото е поставено на централна позиция и пред него са подредени кокетни сандъчета за сядане. Малкото цветни детайли освежават неутралната цветова схема на стаята.

Изтънчени интериори за спалнята


Източник: furnishism.com







26 януари 2012 11:26 | ПРИКАЗКА!:)
От: Eti
ВЪЛШЕБСТВО!:)
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
интериори, спалня, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg