фирми продукти
представяме
работа
 
8 вдъхновения за интериора в червено

Червеното е цвят на страстта и е много подходящо за интериорите на всекидневните стаи, особено ако те са просторни и с достатъчно светлина. Можете да използвате червени аксесоари в трапезарията или в къта за закуска, за да зареждат с настроение още от сутринта. Стимулиращите тонове на червеното са дръзки и притежават силен характер, затова се изисква малко или много инициативност, за да се употребяват върху стените на стаите. За онези, които не са толкова дръзки, червените аксесоари са достатъчен акцент за интериорите.


*  Тъмночервените стени на тази просторна трапезария са магнит за погледа. Интериорът включва само няколко тона, за да не изглежда претрупан. Червеното се комбинира с бяло и бежово, с няколко абаносови акцента. Приглушените тонове на стените са елегантна фокусна точка и създават класическа атмосфера.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Огромното помещение, което се използва за всекидневна, заема два етажа от къщата и включва цяла остъклена стена. През нея преминава изобилно количество светлина, което дава възможност в интериора на всекидневната да се използват наситени тонове на червено и графитено сиво. Белите и бежови тонове хармонизират палитрата. Червените стени са с лек оранжев подтон, а в същия оттенък са подбраните акценти, с цвят на люта чушка, който енергизира стаята.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Работното помещение се използва ежедневно и затова му е необходима доза енергия. Тази енергия идва от наситените червени тонове върху ламперията на стените, която прелива в дървените вградени рафтчета. Червеното може да се открие и върху тапицерията на мебелите, а неутралните оттенъци в палитрата омекотяват визията и обособяват преливащите тонове.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Необичайните за банята червено-оранжеви тонове създават енергизираща атмосфера. Те са комбинирани с меки пясъчни оттенъци и много светлина. Стените на банята са изцяло боядисани в наситени нюанси на червеното, а светлината подчертава портокаловия характер на цветните акценти, които са фокусна точка.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Малката всекидневна е обзаведена дръзко в наситено червено, тъй като тоновете с цвят на пипер стесняват пространствата. Комбинацията между червено, бяло и тъмнокафяво обаче обособява визуална хармония и изглежда много стилно.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Червените тонове не се препоръчват за спалнята, но този приглушен червен нюанс не натоварва сетивата и не създава напрежение. Той е с розов подтон и е комбиниран с кафяви и сиви багри. Цветовете са употребени за обособяване на архитектурни елементи. Неутралните тонове подчертават характера на стените и скосените тавани. Изобилната светлина в спалнята дава възможност в интериора да се използват наситени багри.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Кораловочервените стени на стаята са дръзки и необичайни. Те са комбинирани с детайли в искрящо бели тонове. Обзавеждането включва кафяво, сиво и зелено, но се състои само от няколко основни детайла, за да не се създава усещане за хаос.

 8 вдъхновения за интериора в червено


* Меките тонове на червено, бежово и розово са страхотна комбинация. Светлината в помещението подчертава свежестта на стените в приглушен прасковен тон, комбинирани с бежови шкафове и розови акценти.

 8 вдъхновения за интериора в червено


Източник: furnishism.com







Няма коментари


ключови думи
интериори в червено, всекидневни стаи, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg