фирми продукти
представяме
работа
 
8 всекидневни в жълто

Даже в най-облачните дни жълтото създава настроение и огрява помещенията. Можете да изберете разнообразни оттенъци, от лимоново до светла охра, и да ги комбинирате помежду им, или да ги включите в интериори с бяло, кафяво, синьо и зелено, които подчертават свежестта им. Вижте няколко интериора на всекидневни в жълто.


1. Меки стени в жълто


 8 всекидневни в жълто

За да се оформи помещение, което да носи характеристиките на екстериорните пространства, стените могат да се боядисат в не много наситен жълт оттенък. Добавени са акценти в зелено и синьо, и са комбинирани с неутрални бяло, кафяво и сиво. Неутралните нюанси балансират характера на стените и акцентите.


2. Жълти акценти и синьо

 8 всекидневни в жълто

Боите не са единствен начин да включите жълтите нюанси в интериорите на всекидневната стая. Оттенъците стоят добре и чрез обзавеждането, както в тази стая диванът в жълто е комбиниран с килим в бежово и декоративна възглавница върху креслото. Приглушените нюанси са чудесна фокусна точка в интериора, решен в бяло, синьо и кафяво.


3. Зелено и жълто


 8 всекидневни в жълто

Жълтите и зелени декоративни възглавнички са съчетани с цвета на фотьойла. Комбинирани са жълто, зелено и бежово, което балансира цветовете и създава хармонична атмосфера. Природните акценти и неутралните оттенъци създават усещане за спокойствие и релаксират сетивата.


4. Кобалтово синьо и жълто

 8 всекидневни в жълто

Жълтите стени доминират в интериора, но основен акцент са акцентите в наситено синьо върху картините. Вибриращите нюанси и семпло обзавеждане, комбинирани с естествена светлина от прозорците създават мека атмосфера с доза свежест в лимоново жълто. Бежовият диван е освежен с декоративни възглавници в синьо, жълто и тъмнокафяво, а огромният килим създава интерес чрез геометричните си форми в няколко разцветки.


5. Меки ванилови оттенъци

 8 всекидневни в жълто

Много светло жълтото и бялото са страхотна комбинация за интериори, в които искате да обособите мека атмосфера. Тъмнокафевите кресла и тапицираната табуретка в леопардови мотиви са акценти в стаята, а камината, обкантена в бяло е фокусна точка. Естествената светлина подсилва свежестта на основните багри в помещението и подчертава тяхната мекота.


6. Бяло и жълто


 8 всекидневни в жълто

Наситено, но не много ярко, жълтото върху стените е комбинирано с бели первази и акценти. Бежовото обзавеждане е освежено от декоративни възглавници в керемидено, а двете кресла в зелено създават свеж детайл пред камината. Огромното огледало върху стената разпръсква светлината от прозореца и създава усещането за просторност в стаята.


7. Оранжево и жълто

 8 всекидневни в жълто

Това винтидж помещение залага на бежовите тонове като основа, върху която са наслоени различни оттенъци на жълто и оранжево. Акцентите в бяло подчертават яркостта и свежестта на стените, на щората и на картината върху стената. Семплото обзавеждане не отнема вниманието от основната фокусна точка в интериора – цветната картина в ярки оттенъци.


8. Меки оттенъци за стените

 8 всекидневни в жълто

Ваниловият оттенък върху стените е мек и приятен, но не е твърде ярък. Картините върху стената са интересен акцент в стаята, комбинирани с меката тапицирана табуретка в леопардови мотиви. Антрацитените абажури на настолните лампи и страничните масички координират с рамките на картините, а раираният килим е в жълто, малко по-ярко от оттенъка на стените.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, дизайн, всекидневни стаи, всекидневни в жълто

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg