фирми продукти
представяме
работа
 
Прозрачна къща – балон

Ако сте ентусиасти за разходки сред природата, но не обичате неудобните и тесни палатки, този проект ще Ви допадне. Той е създаден от французина Пиер Стефан Дюма и представлява надуваема палатка – къща с прозрачни стени, която се поставя сред природата. Bubble Tree е комбинация от лукс и еко разходка, и предлага освежаващо изживяване под звездното небе и зеленината на природата. За разлика от обикновените палатки, надуваемата къща пази хората вътре от опасности, от дъжд и вятър, но без да отнема удоволствието от природните гледки. Разликата с хижите пък е в това, че цялата къща е като огромен прозорец, през който можете да виждате зеленината наоколо.

Прозрачна къща – балон

Прозрачните къщи са поставени на няколко места из Франция, известни с красотата на своята природа. Наемът за едно денонощие на надуваемите постройки се движи между 100 и 200 евро, в зависимост от размерите.

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон

Основният модел е обзаведен с подвижни гардероби, дивани и прибиращи се легла, като има опция за включване на електричество за лампи. Някои дизайни са частично матирани или с непрозрачни сектори, които осигуряват уединение, например в секторите с тоалетна.

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон

За да се създаде прозрачната къща, конструкцията се напълва с въздух и се изпъва за минутки във формата на кълбо, с възможни добавки. За да стои балонът в тази форма работи постоянно въздушна помпа, която се грижи и за въздуха вътре в къщата, и за влажността в нея. Създадена е даже двуетажна постройка, която съдържа няколко помещения и е подобна на хотел. Други модели са къщи за монтаж на дървета, които осигуряват удобство и авантюристични изживявания, свързани със спомените от детството. Панорамите от тези къщи са повече от невероятни, те могат да са захванати за стеблата или да висят над земята или водата.

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон

Някои модели са създадени специално за морския бряг – изцяло прозрачни балончета, които се монтират на сантиметри от водата. Те са чудесен начин да изживеете страстта си към океана, без да се мокрите и да рискувате да настинете.

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон

Къщите са създадени от рециклируем материал, който отразява УВ лъчите. Поставени до водата те не пропускат влага вътре в къщата, което осигурява страхотно приключение без рискове, сякаш се намирате в балон сред природата, откъдето можете да наблюдавате безопасно. Помпите, които поддържат постоянно вътрешното налягане, влагата и температурата работят тихо, за да не притесняват гостите на къщата. Всички тези луксозни условия се осигуряват навсякъде сред природата – на морския бряг, на полянката, над реката, в планината и прочее, като чрез семплото обзавеждане са комбинирани нормални условия за отмора с полеви условия, които да накарат хората да се чувстват по-близо до природата.

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон

Прозрачна къща – балон


Източник: dornob.com







Няма коментари


ключови думи
надуваема палатка, къща – балон, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg