фирми продукти
представяме
работа
 
7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Едно от най-приятните занимания е да се отпуснете вечер в леглото, с книга в ръка. Понякога обаче неудобната стойка може да причини болки в гърба и вратните прешлени, даже да поставите зад гърба си цял куп меки възглавници. Независимо дали искате да почетете или да гледате телевизия, тези възглавници са създадени, за да осигурят удобство в легнала поза или настрани, като създава опора за врата, гръбнака и ръцете. Някои от тях даже разполагат с допълнителни екстри, като например масаж или поставка за чашата с кафе.


1. Възглавница за гърба и вратните прешлени

 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Възглавницата е много практична за четене на леглото или гледане на телевизия. Меката й повърхност подпира гърба, а горната й част обхваща врата. Пълнежът от синтетични фибри създава мекота и гъвкавост. Калъфчето на възглавницата може да се маха и да се изпира. Аксесоарът тежи 1.4 килограма и е с размери 25 х 50 х 55 сантиметра. Можете да използвате и за спане като обикновена възглавница.


2. Възглавница за изправена и легнала позиция

 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Създадена за комфортно облягане в леглото, в седнала или легнала позиция, възглавницата осигурява опора на гърба и главата. Ако я използвате за спане, тя ще редуцира хъркането и връщането на стомашните киселини в хранопровода чрез повдигане на горната част на тялото. Избраният за възглавницата материал е устойчив на акари и има антимикробно действие. Тя тежи 1.8 килограма и е с размери 36 х 35 х 20 сантиметра.


3. Възглавница за гръбнака


 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Еластичната мемори пяна е плътна и мека, но достатъчно твърда, за да осигури опора на гръбнака и вратните прешлени. Възглавницата за врата може да се постави чрез велкро свръзка или да се отлепи. Аксесоарът може да се използва в две позиции под ъгъл, а калъфчето е хипоалергенно и може да се маха и пере. Основата на възглавницата е полиуретан, а размерите са 68 х 58 х 42 сантиметра.


4. Сгъваема масажираща възглавница


 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Сгъваемата възглавница осигурява опора за гърба, врата и лактите, и има опция за масаж. Можете да я поставите в леглото или на дивана, и да се отдадете на релаксиращите масажни движения на вградения уред. Стимулиращите вибрации имат две скорости, а пулсациите осигуряват освежаващо настроение. В горната си част възглавницата разполага с вградена LED лампа за четене. Страничните джобове на аксесоара се използват за съхранение на списания, книги и очила, а върху подлакътника е оформена поставка за чаши. Калъфчето е от синтетичен плюш, а сгънатата възглавница може да се съхранява под леглото за употреба.


5. Тройна калъфка за възглавница


 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Калъфчето е толкова компактно, че може да се събере в джоба. То е изработено изцяло от памук и е с тройна форма. В него можете да поставите три обикновени възглавници, за да създадете опора за тялото – врат, гръбнак и таз. Калъфчето се поставя и маха с цип и може да се използва навсякъде – у дома, в хотел, през ваканцията и прочее. Изпира се лесно в машина или на ръка.


6. Хипоалергенна възглавница с подлакътници

 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Възглавницата е създадена за хора с височина до 160 сантиметра и се адаптира върху тялото. Създава опора за горната част на торса, а вградената облегалка поддържа врата. Тя се повдига нагоре и се върти на 90 градуса. Калъфчето може да се маха, за да се пере, и се предлага в няколко разцветки. Страничните джобчета могат да съхраняват книги и списания. Портативната функция на възглавницата е осигурена от сгъваемите странични части, а размерите й са 58 х 63 х 48 сантиметра.


7. Възглавница за облягане и лежане

 7 мултифункционални възглавници за четене в леглото

Триъгълната форма на аксесоара позволява на потребителите да го използват в две позиции, в легнало положение и в седнало положение. При четене възглавницата е изправена върху стената или горната дъска на леглото, а при спане тя се поставя като обикновена възглавница. Ъгловата позиция осигурява опора на гръбнака и врата, повдигайки горната част. Можете да използвате възглавницата и под краката си, за да релаксирате пълноценно. Вътрешността й се състои от плътна дишаща пяна, която следва извивките на тялото и главата. Можете да я съхранявате под леглото за употреба по всяко време на денонощието


Източник: gadgetsharp.com







7 септември 2016 09:58 | възглавници
От: comfort.bg
Не продаваме възглавниците. Това е статия от рубриката ни "Полезно и интересно", в която публикуваме идеи за дома и информация за интересни продукти на чужди дизайнери. Повече за възглавниците можете да прочетете на сайта, даден като източник в края на статията.
7 септември 2016 09:52 | Въпрос
От: Петя
От къде могат да се поръчат тези въглавници, и какви са им цените?
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
мултифункционални възглавници, възглавници за четене, аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg