фирми продукти
представяме
работа
 
Малка кухня с отворено разпределение

Тази кухня е била претрупана и непрактична като разпределение, но преустройството я трансформира в помещение с много пространство за движение и работа. Използваните материали създават уют и топлина, а модерните уреди са фактор за съвременната атмосфера в кухнята.


Пространство за движение

 Малка кухня с отворено разпределение

Пространствата са обособени, но са свързани помежду си, за да се създаде цялостно помещение. Размерите на кухнята са 3 х 4 метра, а обзавеждането е практично и функционално. Секторът за готвене е обграден от П-образна стена с вградени барплотове. От едната страната плотовете са поставени бар столове за хранене и закуска. Частичните стени позволяват на светлината да се движи из интериора. Те свързват кухнята с трапезарията и всекидневната стая.


Декоративни детайли

 Малка кухня с отворено разпределение

Прозорецът над мивката е освежен с пъстри щори. Кухненските шкафове от черешова дървесина създават мекота и топлина в интериора, а наситеният червеникав оттенък изпъква на фона на кремавите стени. Щорите са ефектен цветен акцент в интериора, решен основно в неутрални тонове.

 Малка кухня с отворено разпределение

Щорите на прозореца са лесни за повдигане и сваляне, тъй като са захванати само с две ивици тъкан. Тези аксесоари са лесен начин да се освежат интериорите, като те винаги могат да се заменят с други, за да се включи желаният оттенък. Флоралните мотиви в неутрални тонове са поставени на маслено зелен фон, който координира с цвета на масата за хранене в трапезарията и на ярко обагрените декоративни възглавници във всекидневната.


Функционални кухненски шкафове

 Малка кухня с отворено разпределение

Черешовите повърхности на кухненските шкафове са съчетани с функционални плотове, които са издръжливи и лесни за почистване с парцал. Шкафовете покриват пространството от пода до тавана, за да осигурят място за вещите в кухнята. В сектора на мивката между редовете има пространство, но на други места шкафовете покриват изцяло стените.


Модерен уют


 Малка кухня с отворено разпределение

Неутралните тонове на кухненските шкафове са балансирани от сивите оттенъци на вградените уреди. Традиционните и съвременни детайли създават хармонични интериори, а меките тонове разширяват оптически пространствата.


Кухненски аксесоари

 Малка кухня с отворено разпределение

Високите и тесни кухненски шкафове разпределят вещите така, че да има лесен достъп до тях по всяко време. Рафтовете са разпределени на различни височини, за да могат да се съхраняват различни по размери предмети. Монтираният върху вратата на шкафа рафт за подправки спестява от кухненското пространство и осигурява бърз достъп до нужните продукти.


Функционални приспособления


 Малка кухня с отворено разпределение

Пространството около мивката е достатъчно голямо, за да се осигури лесно движение и работа. Модерната батерия на мивката е с удължител, за да може да се спестява вода при измиването на продуктите за хранене. Струята може да се насочва директно там, където е необходима, а пауза бутонът спестява от водата, докато търкате съдовете или плодовете.


Ъглов шкаф


 Малка кухня с отворено разпределение

За да не се хаби пространството в ъгловите сектори на долните кухненски шкафове са монтирани въртящи се рафтчета. Те осигуряват достъп до вещите, съхранявани в задната част на шкафовете, без да се налага да ги търсите няколко минути, създавайки неразбория из шкафа.


Подвижни метални рафтчета

 Малка кухня с отворено разпределение

Зад панела на шкафовете са монтирани подвижни метални рафтове с различна височина. Те включват сектори и приложения за разнообразие от съдове и прибори, така че в тях да се съберат възможно най-много предмети. Вертикалното разпределение на вещите спестява място и осигурява бърз достъп до вещите.


Контрол на осветлението


 Малка кухня с отворено разпределение

LED лампите могат да се контролират чрез извъртане и насочване на светлината върху секторите, където е небходимо. Те са монтирани върху подвижна основа, а интензивността на светлината може да се контролира чрез димери.


Източник: bhg.com







26 октомври 2011 14:58 | кухня
От: фен
Кухнята е страхотна, но не и малка
26 октомври 2011 04:30 | mialna mashina
От: krasimira
podvijnite metalni raftcheta sa chast ot mialnata mashina
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
кухня, интериор, преустройство, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg