фирми продукти
представяме
работа
 
9 свежи аксесоара с палми

Палмите са символ на екзотичните острови сред океана, на слънце и пясък, затова са много подходящи за студените месеци, когато интериорите се нуждаят от уют и слънчево настроение. Вижте няколко аксесоара с тропически палмов привкус, подходящи за дома и офиса, които ще добавят щипка екзотика в интериорите Ви.


1. Фруктиера – тропически хамак

9 свежи аксесоара с палми

9 свежи аксесоара с палми

Поставката за плодове и зеленчуци е изработена с формата на хамак, захванат между две палмови дървета. Мрежата е с голям капацитет и се изпира лесно с малко течен сапун. Основата е изработена от качествена дървесина, а височината на фруктиерата е 28 сантиметра. Мрежестата структура на поставката осигурява циркулация на свеж въздух, което подпомага узряването на плодовете.


2. Ратанова лампа с палми

9 свежи аксесоара с палми

Добавете щипка островно очарование в дома си с тази лампа с палми. Тя е изработена от синтетична смола и е покрива с ратан, а ратановият абажур осигурява мека светлина в интериорите. Размерите на лампата са 32 х 64 сантиметра. Работи с крушка от 40W, която не загрява толкова много, че да създаде опасност от изгаряне. Палмовите детайли са вплетени в основата и в горната част на винтидж абажура.


3. Палмова закачалка за антрето


9 свежи аксесоара с палми

Ръчно изработената закачалка може да се монтира във всяко помещение, но е най-подходяща за антрето, за да съхранява дребни вещи, връхни дрехи и аксесоари. Горната част на закачалката е оформена като две палмови дървета с кокосови орехи, а в долната част са оформени четири куки. За оцветяването на детайлите са използвани издръжливи и наситени бои, нанесени ръчно.


4. Комплект сол-пипер върху палмова поставка


9 свежи аксесоара с палми

Двата аксесоара за подправки са със семпъл дизайн и са изработени от бял порцелан. Палмовите детайли са монтирани върху металната поставка за аксесоарите, като част от нейната конструкция. Двете палми са изработени от метал, като горната им част е оцветена в зелено, а долната е оформена с релеф като стебла на дървета. Размерите на комплекта са 13 х 13.5 х 7 сантиметра.


5. Метална палмова поставка за салфетки

9 свежи аксесоара с палми

От същата серия като комплекта за подправки, поставката за салфетки е изработена от метал и е с включена палма. Тропическото очарование на аксесоара е не само красиво, но и практично, тъй като палмата играе ролята на държач за салфетките и е много подходяща за употреба в двора, градината или терасата, тъй като пази съдържанието от вятър. Размерите на поставката са 17 х 17 х 6 сантиметра и може да съхранява средно 40 хартиени салфетки във вътрешната си част.


6. Порцеланов комплект с палмови мотиви


9 свежи аксесоара с палми

Белите порцеланови съдове – чаши, чинии, купи, са чудесни за ежедневна употреба. Техният страхотен палмов акцент създава интерес, без да се натрапва. Комплектът включва съдове за хранене и напитки за четири човека и може да се поставя в миялна машина.


7. Керамична поставка за прибори с палма

9 свежи аксесоара с палми

Керамичната поставка може да се използва за сервиране на сосове и подправки, или за поставяне на приборите по време на готвене. Купата е с дръжка с оформен палмов мотив и е с размери 3.5 х 11 сантиметра.


8. Нощна лампа ″Екзотичен остров″


9 свежи аксесоара с палми

Мраморният абажур на лампата процежда светлината така, че тя не дразни очите. Аксесоарът е леко заоблен, за да може да се постави крушка, ръчно оцветен. Основата представлява огромен мотив на палма, обградена от пясъчен остров, океан и лодка.


9. Поставка за кухненска хартия


9 свежи аксесоара с палми

Металната поставка за кухненска хартия е оформена като спираловиден парапет, с вградени метални палми. Можете да я държите в кухнята или трапезарията, или да я поставите на масата за хранене вместо салфетки, за да играе ролята на акцент в интериорите. Размерите на поставката са 15 х 15 х 32 сантиметра.


Източник: gadgetsharp.com







14 ноември 2011 15:12 | шест
От: ена
ако знам от къде бих си взела
14 ноември 2011 15:11 | много са готини
От: Ена
всички са много супер
20 октомври 2011 21:06 | Krasivi
От: Leni
Neveroqtno Krasivi Izklu4itelno Unikalni Palmi
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
свежи аксесоари, дизайн, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg