фирми продукти
представяме
работа
 
Магнитни кухненски дъски и рафтове

Ако се чудите какво да правите с празните кухненски стени, ето няколко идеи. Използвайте разнообразни аксесоари, за да създадете магнитни дъски с желаната форма и размери, и рафтове за кухненските контейнери и вещи. Магнитните куки, щипки и капачки позволяват да съхранявате аксесоарите така, че да имате бърз и лесен достъп до тях по всяко време. Употребата на вертикалното кухненско пространство създава ред и усещане за по-спретната кухня.

 Магнитни кухненски дъски и рафтове


Необходими материали:


* ролка стоманена ламарина
* ПДЧ плоскост с дебелина 2 сантиметра или рафт за стена
* метални винтове
* метални аксесоари за окачване
* мерителна рулетка
* ножици за ламарина
* дрелка
* чук
* магнитни аксесоари
* фин маркер


Инструкции:


1. Срежете до желаната форма и размери ПДЧ плоскостите или рафта. Ако искате да поставите повече вещи, направете и монтирайте няколко по-малки стенни плоскости, вместо да се опитвате да поставите огромна дъска за всички предмети. Измерете дъските и рафтовете, и добавете по 5 сантиметра толеранс, за да измерите и изрежете ламарината. Срежете я с ножиците за ламарина.

 Магнитни кухненски дъски и рафтове

2. Поставете плоскостите в центъра на ламарината, така че отстрани да има по 2.5 сантиметра толеранс. Очертайте с финия маркер ръбовете и изрежете с ножиците ъгловите сектори.

 Магнитни кухненски дъски и рафтове


3. Огънете по ръбовете ламарината и я обработете с чук. Монтирайте я върху дъските с няколко винта, за да я захванете стабилно. Оформете с ламаринено покритие ПДЧ дъските и рафта.

 Магнитни кухненски дъски и рафтове


4. В задната част на магнитната дъска монтирайте металните аксесоари за окачване. Монтирайте дъската и рафта върху стената с винтове или с метални скоби, в зависимост от конструкцията на стените.

 Магнитни кухненски дъски и рафтове


5. Добавете желания брой магнитни дъски една до друга или една под друга, като монтирате всяка върху стената. Можете да добавите още рафтове, върху които да съхранявате метални контейнери с подправки и кухненски аксесоари. За да ги захванете, можете да използвате малки магнитчета или да прикрепите магнитни капачки. Използвайте магнитни щипки, за да захванете хартиени бележки, рецепти или изображения. Част от контейнерите можете да захванете директно върху дъските с магнити, като ги подредите вертикално. Можете да използвате метална поставка за ролки кухненска хартия, като я монтирате върху дъската с винтове или използвате магнитни ивици. Поставете и няколко магнитни кукички за дребни аксесоари, които искате да са ви под ръка при необходимост в кухнята.

 Магнитни кухненски дъски и рафтове


Източник: hgtv.com







Няма коментари


ключови думи
магнитни дъски, кухненски рафтове, дизайн, разнообразни аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg