фирми продукти
представяме
работа
 
11 еко аксесоара за градината

Преди да настъпи зимата можете да се погрижите за градината и да помислите за нейния дизайн напролет, за да се радвате на ефектен екстериор през топлите месеци. Погрижете се за бюджета на семейството си и за природата, като изберете еко аксесоари, работещи на соларна енергия. Артистичните и красиви акценти са ефектни и практични, с щипка шик и креативност.

 11 еко аксесоара за градината


1. Соларни лампи с формата на лалета


 11 еко аксесоара за градината

Обкантете градинската пътека с няколко соларни лампи с формата на лалета, които ще доставят мека светлина в сумрачните вечери. През деня лампите се зареждат от слънчевите лъчи, а през нощта греят в няколко цвята. Не е необходимо да добавяте батерии или да осигурявате достъп до електрическата мрежа. Лампите не се монтират, а се забиват в земята. Предлагат се в комплект от три цвята – жълто, червено и пурпурно.


2. Градински соларни лампи с формата на водни кончета


 11 еко аксесоара за градината

Включете в дизайна на двора или градината си изяществото на водните кончета. Този екстериорен аксесоар включва пет детайла, захванати върху база с батерии, зареждащи енергия от слънцето. Светещите в розово и синьо фигури сякаш се реят във въздуха над градината, а меката им светлина Ви показва пътя през двора. Аксесоарът няма нужда от батерии, а е достатъчно да поставите основата за няколко часа на слънце, за да се зареди.


3. Соларни костенурки за градината


 11 еко аксесоара за градината

Комплектът от три костенурки, поставени върху основа, наподобяваща дървесен дънер, се зарежда със соларни батерии. Вечерта, когато батериите са заредени, корубите на костенурките засияват с мека жълта светлина. Органичната форма на аксесоара го прави много подходящ за всеки двор и градина, като през деня той играе ролята на декоративен акцент. Лампите работят на LED светлини, а детайлите са изработени от издръжлив синтетичен материал.


4. Соларни лампи с формата на калинки

 11 еко аксесоара за градината

Четирите калинки светят в тъмното, заредени от соларните батерии в основата. Можете да ги поставите накуп в храстите или да ги разпръснете сред растенията в двора. Светлините на фигурите се включват без външна намеса при намаляване на интензитета на дневната светлина. Зареждането на батериите поддържа светлината за 7-8 часа, а соларната основа спестява монтажа и средства за енергия.


5. Соларен керамичен фонтан

 11 еко аксесоара за градината

Керамичният фонтан създава приятна атмосфера в двора или градината, или на терасата. Захранва се от соларен панел и кабел с дължина три метра. Водната помпа върти водата в аксесоара през устата на фигурката с форма на риба в керамичния съд и нагоре. Фонтанът осигурява приятни часове на релаксация на фона на мекия ромон на водата. За повече органична красота можете да добавите няколко шепи речни камъчета, които подсилват звука на падащата вода.


6. Четириетажен керамичен фонтан


 11 еко аксесоара за градината

Естественият дизайн на теракота прави този фонтан чудесен акцент за градината, двора или терасата. Четирите нива на аксесоара позволяват на водата да прелива от ниво в ниво, създавайки приятен за слушане ромон. В основата на фонтана могат да се добавят речни камъчета, а чучурът представлява теракотено гърненце, от което се излива течността. Заради материала и цвета си, фонтанът изглежда автентично и пасва на всеки екстериор. Захранва се със соларна енергия.


7. Соларни лампи с формата на рози


 11 еко аксесоара за градината

Единичните рози са поставени върху основа със соларно зареждане и могат да се поставят до пътеката или на верандата. През деня батериите се зареждат, а през нощта цветчетата на розите засияват в меко розово. Стеблата на аксесоарите са от метал, а цветовете са от синтетичен материал. Розите са с височина 62 сантиметра.


8. Воден аксесоар със звънчета


 11 еко аксесоара за градината

Артистичен и красив, аксесоарът е изработен от метал и се зарежда от соларни батерии. Водата бълбука в центъра на съда, в който плуват метални звънчета. При движението се създават приятни успокояващи звуци. Дизайнът на аксесоара е вдъхновен от музиканта Рон Снайдър.


9. Заскрежени соларни фенери

 11 еко аксесоара за градината

Високите соларни фенери са изработени от галванизирана стомана за рамката и матирано стъкло за стените на съда. Върху стъклото са оформени фигури на водни кончета, а меката светлина се разпръсква през заскрежените стени. Светлината се включва при стъмване, а батериите могат да осигурят 7-8 часа работа на лампите.


10. Декоративни тухлички със соларни лампи


 11 еко аксесоара за градината

Пластмасовите тухли със соларни панели оформят кантове за градинските пътеки с дължина 6 метра. При включването на панелите се осигурява автентичен акцент и светлина между някои от секторите. Комплектът се състои от 24 обикновени детайла и 4 вградени лампи. Позволява създаването на прави кантове или извивки. Не се изисква употреба на лепила, на сухи строителни смеси, на ток.


11. Имитация на каменна стена за градината

 11 еко аксесоара за градината

Пластмасовите сектори оформят акценти, които наподобяват каменна стена. Секторите са леки и не изискват много време за монтаж. Стената е лесна за сглабяне и създава граници между лехите с растения и ливадата в двора


Източник: gadgetsharp.com







15 февруари 2013 21:07 | соларни лампи
От: Валентина
Искам да попитам къде да пиша и да разбера цени и от къде мога да си купя от показаните соларни лампи
2 май 2012 09:36 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
29 април 2012 15:53 | 11 eko eksesoara za gradinata
От: PETIA
nikade ne e otbeliazana firmata ,koiato predlaga tezi aksesoari za gradinata napi6ete ot kade moga da si gi pora4am i cenite im
14 октомври 2011 11:55 | интересно
От: читател
Както всички статии и тази е много полезна и интересна, но тези "стъмване" и "сглабяне" правят лошо впечатление
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
еко аксесоари, идеи за градината, декорация, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg