фирми продукти
представяме
работа
 
9 оригинални масички за кафе

Масичката за кафе е основна мебел за всекидневната стая, а често е фокусна точка за интериора. Нестандартният дизайн е предпочитан не само за модерните интериори, но и за тези с традиционен стил. Вижте няколко модела със стилен и необикновен дизайн, които ще грабнат вниманието Ви.

1. Стъклена масичка - детелинка

 9 оригинални масички за кафе

Стъклената масичка за кафе е оформена като детелина и е поставена върху метални опори. В центъра на масичката е оформена вдлъбнатина, в която се помещава стъклена купа за плодове и бонбони. Страничните части могат да се използват за поставяне на различни предмети, чаши и аксесоари.


2. Масичка за кафе от списания


 9 оригинални масички за кафе

Интересното списание върви с чаша кафе или безалкохолно. Тази масичка за кафе съчетава двата детайла чрез нетрадиционен дизайн. Основата на масичката е създадена от шест списания, които не са залепени едно за друго, така че могат да се разглобят лесно. Вплетените аксесоари поддържат кръглата горна част на масата за кафе, а базата е от метал.


3. Холна масичка - самолет


 9 оригинални масички за кафе

Дизайнът на масичката е вдъхновен от хартиените самолетчета, които създават децата. Тя добавя динамика към интериорите, но е практична и нетрадиционна. Върху горната част на аксесоара има сектори, в които могат да се поставят книги, списания и чаши.


4. Масичка с нестандартна основа

 9 оригинални масички за кафе

Кръглата стъклена горна част на масичката е поставена върху основа, наподобяваща раздвижена течност в наситен оттенък. Основата е създадена от тополова дървесина, а частите са залепени една към друга и са боядисани в наситен тон. Семплата масичка за кафе е нестандартен акцент за интериорите.


5. Масичка за кафе с вградена камина

 9 оригинални масички за кафе

Ако не можете да си позволите камина във всекидневната стая, тази масичка е с вградена ниша, в която можете да запалите огън. Кръглата ниша е обгърната от прозрачен стъклен цилиндър, който позволява да се вижда пламъкът, но не позволява рискове от инциденти и пожар. Дизайнът на масичката за кафе е с меки извивки и семпла основа и осигурява часове уют, докато четете любимото си четиво или разговаряте на чаша горещо кафе.


6. Органична масичка

 9 оригинални масички за кафе

Макар вдъхновението за тази масичка за кафе да е формата на змията, нейният дизайн всъщност създава усещане за органично очарование, комбиниращо дървесина и стъкло. Екзотичната дървесина на африканското дърво bubinga е изключително плътна и здрава, с висока издръжливост към одраскване и деформиране. Стъклената плоскост е внедрена в дървения плот на масата, така че двете части създават органична форма.


7. Масичка за кафе с аквариум

 9 оригинални масички за кафе

За онези, които обичат морето и морските животни, ето една възможност да съчетаят уюта на дома с очарованието на аквариума. Основата на тази масичка за кафе представлява просторен правоъгълен аквариум, в който могат да се подредят водорасли, камъчета, раковини, пясък и керамични аксесоари. Плотът на масичката е от подсилено стъкло, а основата е от акрилни плоскости.


8. Холна масичка - вулкан


 9 оригинални масички за кафе

Разчупен дизайн и металически тонове, пресъздаващи мощната сила на вулканите. Формата на масичката за всекидневната стая е създадена почти скулптурно, за да допълни интериорите с различни стилове. Цветовете на мебела пресъздават разтопената лава, спускаща се по склоновете на вулканите.


9. Въртяща се масичка за всекидневната стая

 9 оригинални масички за кафе

Подходяща за всякакви стилове обзавеждане, функционалната въртяща масичка се състои от няколко модула, въртящи се около основата. Правоъгълните плотове на масичката, пет на брой, могат да се движат около оста си, като два от тях са неподвижни за основата. Плотовете могат да се използват за поставяне на чаши, книги и всякакви предмети, а когато не са разгънати, масичката за кафе заема по-малко пространство в стаята.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
масички за кафе, оригинален дизайн, интересни акценти, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg