фирми продукти
представяме
работа
 
8 забавни поставки за тоалетна хартия

Тоалетната е помещението, в което предпочитаме да се усамотим, но това не значи, че тя трябва да е обзаведена скучно и консервативно. Дизайнерите се надпреварват да създават ефектни аксесоари за баня и тоалетна - килимчета четки,поставки за хартия тоалетни казанчета. За да не скучаете, вижте няколко интересни идеи за аксесоари за тоалетна хартия.


1. Поставка за банята - рицар

8 забавни поставки за тоалетна хартия

За почитателите на Средновековието, рицарите и рицарските брони, тази поставка за тоалетна хартия пресъздава рицар, който държи ролката с две ръце. Аксесоарът е за монтиране върху стената и е изработен от висококачествена синтетична смола, ръчно оцветена, за да имитира кован метал. Интересен винтидж детайл към интериорите, особено ако сте обзавели стаята с аксесоари от ковано желязо.


2. Поставка за айпод


8 забавни поставки за тоалетна хартия

Тъй като съвременните технологии господстват над ежедневието, няма как те да подминат и най-уединеното помещение в дома. Тази поставка за тоалетна хартия е създадена, за да държи, зарежда и пуска Вашия айпод. Аксесоарът е водоустойчив и може да се поставя в тоалетни, които не са отделени от банята. Традиция и модернизация, съчетани в едно, поставката ще Ви осигури приятна музика, докато използвате тоалетната или взимате душ.


3. Аксесоар за баня - иконом

8 забавни поставки за тоалетна хартия

Забавни и практични, тези аксесоари пресъздава фигурите на иконом, които държат тоалетната хартия и притискат носа си заради миризмата. Аксесоарът се предлага в няколко варианта, като единия от тях държи поставката в една ръка, а върху главата си има вакуумен аксесоар за отпушване на канала. Свалените гащи на фигурката добавят забавен акцент в банята и тоалетната.

8 забавни поставки за тоалетна хартия

Друга фигурка пък държи ролката с една ръка, а с другата зашушва ноздрите си. Върху главата си фигурката може да съхранява допълнителна ролка тоалетна хартия, като се отмести горната част на бомбето. Свободно стоящата фигура може да се мести из помещението и да се постави на желаните места.


4. Държач за тоалетна хартия - камериерка


8 забавни поставки за тоалетна хартия

Забавната женска фигурка на камериерка държи в едната си ръка лост за ролките, а с другата закрива очите си. Върху лицето на фигурата е изрисуван свян, който е забавен детайл към аксесоара. Аксесоарът е с височина 45 сантиметра. Свободно стоящата фигура може да се мести из помещението и да се постави на желаните места.


5. Поставка – туба с лепило

8 забавни поставки за тоалетна хартия

Ще посмеете ли да използвате тоалетна хартия, издърпана от тубичка с лепило? В кухата основа на аксесоара могат да се поставят стандартни по размери ролки хартия за бърсане, а свободният край се промушва през отвора на тубичката. Аксесоарът се монтира на стената и вероятно би предизвикал интересни реакции на Вашите гости, които ще се чудят какво прави тази тубичка на стената в банята и къде се е дянала тоалетната хартия.


6. Аксесоар за баня - боа


8 забавни поставки за тоалетна хартия

Страховитата боа държи ролките в устата си и се монтира на стената. Керамичната глава на змията, отворила уста широко, вероятно ще стресне някои от гостите, които не очакват да видят нещо такова в тоалетната.


7. Поставка за хартия - принтер


8 забавни поставки за тоалетна хартия

Подходящ за офиса, аксесоарът е оформен като принтер-факс, а ролките се поставят в предната част на поставката, откъдето по принцип излиза хартията. Идеята е на Shreyder Vladimir и е предназначена за стената в банята и тоалетната.


8. Мечешка поставка


8 забавни поставки за тоалетна хартия

За потребители с чувство за хумор и за любителите на животните, този държач за ролки тоалетна хартия пресъздава формата на мечка. Ролките се поставят в долната част на фигурата, тоест в задните части на мечката.Размерите на поставката са 19 х 35 х 25 сантиметра и е създадена от синтетична смола, обагрена в тъмнокафяво.

8 забавни поставки за тоалетна хартия

Малко по-традиционен като дизайн, този аксесоар е с формата на изправена мечка, която държи тоалетната хартия с предните си лапи. Забавен и нестандартен, аксесоарът може да се мести из банята според Вашите нужди, и е интересна гледка за онези, които очакват традиционна стенна поставка до тоалетната.


Източник: oddee.com







10 юни 2013 12:06 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
8 юни 2013 08:23 | покупка
От: наско
може ли от някъде да се закупят тези артикула
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
забавни поставки, аксесоари, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg