фирми продукти
представяме
работа
 
10 практични кухненски колички

Кухненските колички на колелца са практичен аксесоар с много употреби. Те се местят лесно из стаите, могат да се използват за сервиране на храна и напитки, за готвене и за съхранение на вещите в кухнята. Ако аксесоарите са достатъчно големи, те могат да се използват като подвижни кухненски острови. Вижте няколко колички с разнообразни възможности и размери.

10 практични кухненски колички


1. Дървена количка кухненски остров

10 практични кухненски колички

Количката разполага с достатъчно пространство за съхранение на кухненските съдове и приборите за хранене, за кухненските кърпи, за кухненската хартия и за подправки. Шкафовете и чекмеджетата са лесни за достъп, а плотът е достатъчно просторен, за да готвите. Основните прибори могат да се поставят в страничната поставка, а издадената част на плота може да се използва за хранене.


2. Подвижен кухненски остров

10 практични кухненски колички

С размери 108 х 78 х 90 сантиметра, мебелът е разделен на два сектора. Единия сектор е с рафтове, а шкафът съхранява част от кухненската посуда. Върху страничните части на количката са монтирани поставка за кухненски кърпи и поставка за бутилки. Мебелът разполага с удобни поставки за вино и за чаши.


3. Брезова количка

10 практични кухненски колички

Малка и практична, кухненската количка е със семпла конструкция, поставка за ножове, поставка за кухненски кърпи, шкаф, рафтче и чекмедже. Колелцата позволяват на мебела да бъде избутан в помещенията, в които е необходим. Аксесоарът е изработен от брезова дървесина по екологична и спестяваща материал технология, при която всички продукти при обработка на дървесината се употребяват в домакинството.


4. Кухненска количка с кошче за смет

10 практични кухненски колички

Компактната количка не разполага с много пространство за кухненските аксесоари, но пък не заема много място в стаята. Тя разполага с дървен плот за готвене и рязане, с няколко рафтчета и с чекмедже. В долната си част количката побира кошче за отпадъци, което се отваря с ъглова врата. В задната част на количката са монтирани поставка за кухненски ролки и на много дълбоки рафтчета.


5. Компактен аксесоар за напитки

10 практични кухненски колички

Малък и много удобен, аксесоарът разполага с няколко рафтчета за бутилки, както и с чекмедже за аксесоарите, например тирбушон, нож и прочее. В горната си част той има специални поставки за чаши на крачета. Размерите му са 38 сантиметра на дължина и ширина, а на височина е 81 сантиметра.


6. Дървена количка за купони

10 практични кухненски колички

Нестандартният дизайн и еспресо оттенък създават от този практичен аксесоар невероятен детайл за дома. Върху рафтовете му могат да се съхраняват 6 бутилки вино, а върху етажираните отворени рафтове могат да се поставят храна, напитки, прибори и дори звукова система. Аксесоарът разполага още с поставка за кухненски кърпи и с малко шкафче в долната част. Размерите на количката са 90 х 88 х 36 сантиметра.


7. Компактна количка за хранене


10 практични кухненски колички

Практичният мебел е с размери 75 х 74 х 88 сантиметра и разполага с няколко функционалности. Може да се използва като количка на колелца или да се разгърне като маса за хранене. Двата дървени стола се съхраняват в основата на количката. Двете чекмеджета могат да съхраняват някои кухненски вещи, а встрани е изработена дървена поставка за кухненски кърпи.


8. Дървена количка с кошнички

10 практични кухненски колички

Семплата количка от дървесина разполага с поставки за бутилки и напитки, с обикновен рафт, с две чекмеджета и с три етажирани метални кошници за продукти. Горната част на мебела може да се използва за готвене и рязане.


9. Кухненска количка на колела

10 практични кухненски колички

Стандартна, но практична, кухненската количка е с дървена повърхност, която се разгръща при необходимост и може да се използва за хранене. Две чекмеджета, рафт и шкаф съхраняват кухненските аксесоари, подправките и продуктите.


10. Практичен кухненски остров с чекмеджета


10 практични кухненски колички

Просторните повърхности на мобилния аксесоар осигуряват пространство за работа в кухнята. Рафтовете съхраняват кухненските аксесоари, а в чекмеджетата можете да съхранявате приборите за хранене и готвене. Поставката за кухненски кърпи осигурява бърз достъп до тях. Размерите на количката са 90 х 110 х 52 сантиметра.

Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
кухня, идеи за кухнята, кухненски колички

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg