фирми продукти
представяме
работа
 
Изкуство с брокат

С помощта на цветен принтер и няколко кутийки с цветен брокат можете да създадете разнообразни акценти за стените в дома си, без да изхарчите много пари. Едно от предимствата на тези брокатени проекти за стени е разнообразието, което те дават при избора на цветове и форми, на размери и изпълнение на произведенията на изкуството. Вижте тук по-подробни инструкции как да добавите брокат към принтираните цветни изображения на птици, растения, животни. В тази статия ще видите няколко идеи, които да претворите за своя дом.


1. Брокатена птица


Изкуство с брокат

Колкото по-цветно е изображението, толкова по-ефектни са акцентите. Можете да ги окачите на стените или да ги залепите за дървена основа, за да ги поставите вертикално на страничната масичка. Можете да намерите желаните изображения в интернет или да пуснете на цветен принтер снимки от Вашия фотоапарат. Добре е предварително да обработите изображенията, за да се откроят светлосенките. Така обособените сектори можете да обработите с желаните цветове брокат. Най-ефектен акцент се получава при цветни фигурки на неутрален фон, както например тази птичка. Не е необходимо да оцветявате всички сектори, а можете да оставите най-светлите райони на изображенията без брокат. За да изсветлите оттенъците смесете нюансите с безцветен материал.

Изкуство с брокат

Като се водите от инструкциите в статията за брокатено изкуство, работете на сектори и нанасяйте лепилото върху секторите, за да не изсъхне. Внимателно наръсете броката върху лепилото, изчакайте да изсъхне и изтръскайте частиците, които не са залепнали.

Изкуство с брокат


2. Брокатени детайли за празничната маса

Изкуство с брокат

При празнични поводи добавете към празничната маса няколко картонени детайла с брокатени акценти, върху които можете да изпишете имената на гостите, за да знае кой къде да се настани. Принтирайте избраните схеми и изрежете по непрекъснатите линии. С макетно ножче изрежете горната част на формите и прегънете по прекъснатите линии, без да прегъвате формите. Добавете цветен брокат и поставете на масата.

Изкуство с брокат

Изкуство с брокат

Изкуство с брокат

Изкуство с брокат


3. Брокатена златна рибка


Изкуство с брокат

Залепете принтираното цветно изображение върху дървена основа и обкантете със сатенена панделка в свеж тон. Нанесете лепило върху секторите и наръсете броката. Изчакайте лепилото да изсъхне и изтръскайте. Можете да направите фона едноцветен или да добавите детайли в по-тъмни или по-светли оттенъци. Мехурчетата с въздух можете да оставите без покритие.

Изкуство с брокат


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
брокатени проекти, декорация, ефектни детайли

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg