фирми продукти
представяме
работа
 
Закрита веранда сред зеленина

Вижте как тази просторна и слънчева закрита веранда се трансформира от голо помещение в чудесна полуоткрита стая с изглед към природата. Внимателно подбраните тъкани, цветове и аксесоари подсилват характера на дизайна.


Основна конструкция

 Закрита веранда сред зеленина

Преди да бъде обзаведена, верандата е просторно помещение с огромни прозорци с изглед към градината на къщата. Пространството притежава огромен потенциал, който обаче не е разгърнат изцяло. Дървената конструкция на тавана и покрива на верандата е боядисана в мек син тон, който кореспондира чудесно със снежнобелите стени и рамки на огромните прозорци.


Слънчево помещение


 Закрита веранда сред зеленина

Обзаведената полуоткрита стая е пълна с цвят и е обзаведена практично, макар семпло.  Оттенъкът на синьото с тон аква кореспондира с цвета на таваните и със зеленината, която се вижда през прозорците. Той е съчетан с мек оранжев оттенък, снежнобели мебели и детайли в ярко жълто. Килимчето обединява сектора за сядане и се превръща във фокусна точка на интериора.


Практична масичка


 Закрита веранда сред зеленина

Семплата дървена масичка се състои от две по-малки странични масички. Тя е боядисана в бяло, за да се съчетае с обзавеждането на верандата. Масичката е чудесна за напитки, за акценти и за книги.


Плетени мебели


 Закрита веранда сред зеленина

Плетените мебели, боядисани в бяло, са освежени с меки седалки за сядане и декоративни възглавници с цветни детайли в оранжево и жълто. Обзавеждането включва диван, кресло и люлеещ се екстериорен стол.


Собственоръчно оцветени щори

 Закрита веранда сред зеленина

Обикновените винилови щори са освежени с малко боя и бояджийско тиксо. Тиксото обособява ивиците, които да се оцветят, а боята се нанася с четка или малък валяк. Там, където  са били поставени ивиците тиксо, цветът остава оригинален, тоест бял. Добавени са още два цвята чрез цветен латекс.


Ярки оттенъци


 Закрита веранда сред зеленина

За създаването на детайлите върху щорите са използвани ярък оттенък на жълтото и пастелен тон на синьото. Жълтото се съчетава чудесно с един от основните цветове – оранжевото, а синьото се съчетава добре с цвета на таваните.


Кът до прозореца


 Закрита веранда сред зеленина

До огромните прозорци са поставени дървени шкафчета, които играят ролята на пейки. Във вътрешността им се съхраняват плетени кошници с  вещи и аксесоари, а върху тях са поставени зелени растения и практични седалки за сядане. В този кът собствениците  могат да почетат книга или да се порадват на природата навън с чаша кафе в ръка.


Кът за напитки


 Закрита веранда сред зеленина

До една от стените е създаден кът за напитки, обзаведен с две семпли картини и  семпло  шкафче. Върху него се съхраняват напитки, чаши, прибори за сервиране и прочее вещи, които правят компактния кът практичен  център за забавления.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
закрита веранда, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg