фирми продукти
представяме
работа
 
11 ефектни нощни лампи

Нощните лампи не са единствено практични аксесоари, те могат да са ефектен детайл от помещението, особено ако сте подбрали лампа с нестандартен дизайн. Вижте няколко нощни лампи, които ще грабнат вниманието Ви с изящната си изработка, ефектен вид и наситени цветове.

 11 ефектни нощни лампи


1. Лампа с ушички


 11 ефектни нощни лампи

 11 ефектни нощни лампи

Тази лампа разполага с две функционалности – горната част се включва автоматично при повдигане от основата, а долната част свети в тъмното. Основата е зарядно за лампата, която работи със светодиоди. Аксесоарът е безопасен дори за поставяне в детската стая, тъй като по него няма открити източници на ток. При зареждане лампичката свети 8 часа, а светодиодите са енергоспестяващ начин да си осигурите желаното осветление.


2. Традиционна лампа


 11 ефектни нощни лампи

Традиционният вид на тази лампа я прави подходяща за всеки интериор. Тя добавя ненатрапчив детайл към помещенията и осигурява мека светлина за четене.


3. Лампа с колибри

 11 ефектни нощни лампи

Красиво оформена и ръчно оцветена нощна лампа за стената, която съчетава функция и красота. Абажурът е представлява детайл с колибри и увивно растение с красиви цветове, обагрени в меки нюанси на зелено и розово.


4. Детска лампа

 11 ефектни нощни лампи

 11 ефектни нощни лампи

Тази лампа е много подходяща за детската стая, тъй като създава върху тавана и стените илюзията за звездно небе. Меката светлина на лампата се процежда през отворите на играчката с формата на костенурка или калинка, и се разпръсква настрани. Лампата е с формата на мека играчка, която може да се превърне в приятел на детето, който създава магически звезди. Аксесоарът е създаден в три разцветки, които успокояват детето и го приспиват.


5. LED лампа


 11 ефектни нощни лампи

 11 ефектни нощни лампи

С изчистен дизайн и неутрални тонове, лампата е стилен аксесоар за всеки дом. Тя използва светодиоди, което пести енергия и е по-безопасно, тъй като повърхността ѝ не се нагрява. Стенната лампа може да бъде поставена в коридора или антрето, в кухнята или спалнята. Светодиодите са с дълъг живот на употреба.


6.  Лампа с колибри и орхидея

 11 ефектни нощни лампи

Изящната настолна лампа включва колибри и красива орхидея, оцветени в меки оттенъци. Ръчно нанесените бои са ненатрапчиви, но стоят много красиво на белия фон, облян в мека светлина. Аксесоарът е чудесен акцент за интериорите, тъй като е същинско произведение на изкуството. Размерите на лампата са 10 х 12 сантиметра.


7. Лампа с пеперуда


 11 ефектни нощни лампи

 11 ефектни нощни лампи

Стилната лампа от фибростъкло променя цветовете си и засиява в стотици светлинки по цялата повърхност на декоративния детайл във формата на пеперуда. Лампата се захранва чрез контакт е много добро решение за спалнята и детската стая.


8. Порцеланова лампа


 11 ефектни нощни лампи

Порцелановият абажур е с ажурна резба, през която се процежда светлината. Детайлите придават на аксесоара красив вид и го правят подходящ за антрета и коридори, за спалнята, кабинета и всекидневната. Гъвкавата основа позволява аксесоарът да бъде включен дори на места с труден достъп, на ъгли и стъпала.


9. Цветна лампа със светодиоди


 11 ефектни нощни лампи

Полумеката повърхност на лампата намалява възможностите за счупване, затова аксесоарът е много подходящ за детската стая. Освен това тя е много лесна за почистване. LED осветлението пести енергия и не загрява повърхностите. Аксесоарът автоматично се включва при тъмнина и има няколко опции за разцветки на осветлението.


10. Лампа със синьо канарче


 11 ефектни нощни лампи

Полупрозрачната фигура на канарче, обагрена в синьо, свети чрез LED лампи. Фигурата е поставена върху сензорна основа,  която спестява енергия и осигурява мека и ненатрапчива светлина в помещенията.


11. Лампа - луна

 11 ефектни нощни лампи

 11 ефектни нощни лампи

Тази лампа е чудесно решение за детската стая.  Цветната ѝ светлина е мека и приятна за очите, и приспива децата неусетно. Лампата се зарежда върху основа, издръжлива е, с удобен захват, не се загрява и не съдържа токсични вещества. В синьо, зелено и червено, лампата може да се поставя в леглото на децата, без опасност от нараняване. Тя автоматично се изключва за период от тридесет минути, а от бутона може да се включи за повече време.


Източник: gadgetsharp.com







5 февруари 2018 15:43 | лампи
От: comfort.bg
Не продаваме продуктите, показани на снимките. Статията е само информативна. За подробности вижте в сайта, даден като източник в края на статията.
5 февруари 2018 15:30 | Въпрос
От: Петър
Каква е цената на лампата пеперуда как да я поръчам
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
ефектни лампи, нощни лампи, практични аксесоари, нестандартен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg