фирми продукти
представяме
работа
 
9 кухненски органайзера за мивката

В съвременните кухни обикновено няма достатъчно място за половината от нещата, които искате да съберете в нея. Затова пространството в нея трябва да се използва внимателно, а всеки сантиметър да се оползотвори максимално. За да бъдат мивката и плотът около нея изрядни и подредени, вижте няколко практични аксесоара за организация на вещите.

 9 кухненски органайзера за мивката


 1. Гъвкав аксесоар за гъба и четка

 9 кухненски органайзера за мивката

Органайзерът Casabella се състои от две части – твърда външна част от бяла пластмаса и гъвкава вътрешна част от сива гума. Гумената част се нагажда спрямо съдържанието – гъбки за миене на съдове, четки за съдове, препарат за миене, телчета и прочее. Върху дъното си аксесоарът има дренажни отвори за стичане на водата, а я задната си част – детайл за захващане към повърхността на мивката или стената.


2.  Метален органайзер


 9 кухненски органайзера за мивката

Лесен за сглобяване органайзер от хромиран метал, чийто семпъл минималистичен дизайн пасва на интериора на всяка кухня. Монтирането върху стената се изпълнява без пробиване и лепило, а с вакуумни чашки. Аксесоарът разполага с места за препарата за миене, за гъбките и телчетата, за четките, както и с кукички за кърпи. Размерите му са 22 х 8.5 х 8 сантиметра.


3.  Гумен органайзер за двойна мивка

 9 кухненски органайзера за мивката

Семпъл и практичен, този гъвкав аксесоар е чудесно решение за двойната мивка. На принципа на баланса, той се състои от две части, които се поставят от двете страни на разделителя между мивките. В органайзера можете да съхранявате всякакви малки предмети за миене и почистване.


4. Бамбуков аксесоар

 9 кухненски органайзера за мивката

Красив и компактен, аксесоарът е направен от пластмаса и бамбукови детайли. Освен с отделение за гъбата и сапуна, той разполага и с поставка за пръстени, за да не се налага да ги търсите из канала на мивката всеки път, когато паднат от пръста Ви заради сапунената пяна. Аксесоарът е подходящ не само за кухнята, но и за банята.


5.  Метална кошничка с мрежа

 9 кухненски органайзера за мивката

Металната кошничка се окачва над мивката и не позволява на поставените в нея предмети да се замърсяват от застояла вода или мухъл. Вътре в аксесоара можете да съхранявате гъби, четки, телчета и препарати за почистване. Дръжката на кошничката е с гумено покритие за защита на мивката и облицовката.


6.  Самозахващащ се органайзер с чашка


 9 кухненски органайзера за мивката

Семплият дизайн на този пластмасов органайзер пасва на всяка кухня. Прозрачният материал на аксесоара позволява да се вижда цялото му съдържание. Захващането за стената или за мивката се осигурява от вакуумни чашки. Органайзерът се състои от две части – широка и тясна за гъби и сапун, и висока чашка за четки. Подходящ е не само за кухнята, но и за ваната в банята.


7.  Бамбуков рафт над мивката

 9 кухненски органайзера за мивката

За много повече вещи от стандартните кухненски органайзери, този бамбуков рафт се поставя над мивката. Той събира всякакви предмети, включително подправки, растения и препарати за почистване, като спестява пространство в кухнята. Дължината му е 75 сантиметра, широчината му – 15 сантиметра, а височината му – 22 сантиметра.


8.  Порцеланов органайзер

 9 кухненски органайзера за мивката

Компактен и много стилен, този порцеланов органайзер включва вграден диспенсер за течен сапун в структурата си, с бамбуков акцент. Отстрани аксесоарът разполага с места за гъби и четки. Подходящ както за кухнята, така и за банята. Диспенсерът побира над половин литър сапун, а джобчетата отстрани са с две височини.


9.  Организационен център от бамбуков материал


 9 кухненски органайзера за мивката

Истински кухненски организационен център, този продукт включва многофункционален рафт, поставка за кухненска хартия и вградена под рафта метална поставка за гъби и сапун. Органайзерът се поставя над мивката, така че не заема излишно пространство в кухнята. Размерите му са 97 х 17 х 22 сантиметра, което го прави чудесно решение даже за двойна кухненска мивка.


Източник: gadgetsharp.com







4 декември 2017 09:52 | аксесоари
От: comfort.bg
Не продаваме продуктите, показани на снимките. Статията е само информативна. За подробности вижте в сайта, даден като източник в края на статията.
4 декември 2017 00:31 | Аксесоар 5
От: Елена Димитрова
От къде може да се закупи аксесоар 5 от статията ви?
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, кухня, аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg