фирми продукти
представяме
работа
 
11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Успокояващата сила на водата може да Ви бъде много полезна у дома или в офиса. Ако пък сте почитатели на фън шуй, навярно ще искате да добавите в средата, която обитавате, аксесоар с вода, която да хармонизира енергиите. Вижте няколко декоративни фонтана, които можете да добавите към интериора или екстериора си.

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса


1. Метален фонтан със звук


 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Аксесоарът включва двойна доза за сетивата – звук и естетика. Трите различни по размер метални пластини, разположени на етажи, преливат водата, подобно на малко поточе. Добавени са и няколко речни камъчета, които допълват атмосферата. Захранваният с електричество фонтан е чудесен акцент за бюрото в офиса.


2. Компактен фонтан – река с естествени речни камъни и светлини


 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Съчетаващ осветление, ромон на вода и естетика, това водно съоръжение е истинска радост за сетивата. Трите му нива са допълнени с различни по размер речни камъни, по които се излива водата на фонтана. Успокояващата сила на изкуственото поточе се подсилва от мекото осветление, вградено във фонтана.


3. Триетажен керамичен фонтан

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Този красив керамичен аксесоар пресъздава формите на различни по размер гъбки, по които се стича водата, създавайки приятен ромон. Той е висок само 23 сантиметра и по тази причина е подходящ за бюрото в офиса или дома, за всекидневната стая или за спалнята. Особено добре се съчетава като дизайн с други естествени материали, например дърво, както и със свежа зеленина.


4. Фонтан с три съда


 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Сякаш декоративни свещи на няколко нива, този фонтан включва и светодиодно осветление за повече интерес. Водата извира от най-горното ниво и се спуска по така оформените детайли върху гладки речни камъни. Светлината, в съчетание с ромона на водата, създава условия за релаксация и медитация, а красивият дизайн и компактни размери правят аксесоара подходящ детайл за дома и офиса.


5. Каменен фонтан с купи

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Четирите купи, изработени от имитация на гранит, преливат водата в горната част към най-голямата купа в основата на фонтана. Успокояващият звук се гарантира от електрическата водна помпа с мощност 120 волта. Размерите на детайла са 23.5 х 26 сантиметра, което прави водното съоръжение подходящо за офиса, дома и антрето, където да Ви посреща с меките звуци на водата.


6.  Каменен фонтан с осветление

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Имитацията на естествени камъни, създадена от синтетична смола, е подсилена с LED осветление на няколко нива. Без да са обособени етажите на фонтана, водата се спуска между ‘камъните’ и се излива в основата, за да се върне отново нагоре чрез мощната водна помпа. Фонтанът е синергия между звук, светлина и дизайн, и е с размери 23 х 24.5 х 35 сантиметра.


7. Интериорен фонтан с LED осветление


 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

В дизайна на този фонтан водата не се спуска на няколко нива, а се излива в керамичната купа, а оттам се разлива към широката основа. Добавени са опции са няколко цвята светлина, които допълват ромона на изливащата се вода. Останалите части на аксесоара са изработени от полимерна смола в меки тонове.


8. Фонтан – лотос от естествен камък

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Красивият дизайн на фонтана е изграден от естествен камък във формата на лотосов цвят – азиатски символ на хармония и баланс. Добавената мека светлина допълва ефекта на дизайна и звуците на спускащата се по ‘листата’ на лотоса вода. Към ‘лотоса’ са добавени и гладки речни камъни, които допълват релаксиращия ефект и усещането за хармония.


9. Фонтан - спирала

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Макар да имитира метал, фонтанът е изработен от синтетична смола, оформена като основа, стълб и спираловидни ‘стъпала’. Водата се спуска от горната част чрез водна помпа и се стича надолу по ‘стъпалата’, за да се влее в основата. Спираловидният дизайн създава интерес в интериорите, а ромонът на водата успокоява. Аксесоарът е ръчно оцветен и е с размери 23 х 17 х 27 сантиметра.


10.  Меден фонтан от листа

 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Металните етажи, оформени като листа, постепенно спускат водата от горната част на фонтана към медената основа, пълна с речни камъчета. ‘Листенцата’ са поставени под различни ъгли, за да създадат каскаден ефект. Размерите на фонтана позволяват да го поставите почти навсякъде в дома или офиса си.


11. Азиатска релаксация от четири части


 11 успокояващи фонтанчета за дома и офиса

Този дзен аксесоар включва няколко сектора, всеки със свое предназначение. В единия сектор има малко фонтанче, във втория – градинка от камъчета, в третата – дзен градина с гребло, а в четвъртата – маслена лампа с пламък. Съчетанието между детайлите създава хармоничен ефект, подходящ за балансиране на сетивата. Размерите на акцента са 25 х 25 сантиметра, а височината му е 12 сантиметра.


Източник: gadgetsharp.com







5 юли 2016 10:19 | не продаваме тези фонтани
От: comfort.bg
За цена на фонтаните и къде се предлагат моля потърсете информация в чуждия сайт, който е посочен като източник в края на статията. Не сме публикували този материал с цел продажба. Това е записано и в коментар по-долу.
5 юли 2016 10:03 | фонтани
От: РУМЯНА СТОЯНОВА
Каква е цената им? От къде може да се поръчат?
25 април 2016 11:07 | фонтани
От: comfort.bg
Това е статия от рубриката ни "Полезно и интересно", в която публикуваме идеи за дома и информация за интересни продукти на чужди дизайнери. Повече за фонтаните можете да прочетете на сайта, даден като източник в края на статията.
24 април 2016 10:28 | Цена
От: Рени Вълчева
От къде може да се поръчат тези фонтани и колко струват?
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, идеи за офиса, декорация, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg