фирми продукти
представяме
работа
 
15 необичайни употреби на топките за тенис

Извадете от килера старите топки за тенис, които не сте изхвърлили и ги използвайте за поддръжката на своя дом. Дори вече да не играете тенис, топките, които се използват за игра могат да се трансформират в помощници в работата. Вижте няколко необичайни употреби на тези аксесоари, с едно уточнение – те не трябва да се използват за играчки за домашните любимци, тъй като филцът изтърква кучешките зъби, а по-големите животни са в състояние да погълнат топките.

15 необичайни употреби на топките за тенис


1. Отстранете отпечатъците от подметки върху дървените подове. С макетно ножче изрежете отвори с формата на буквата Х върху топка за тенис и вкарайте в тях дръжката на стара четка за под. С тази импровизирана бърсалка изтъркайте петната или пък използвайте, за да почистите паяжините по ъглите на стаите в дома си.

2. За да омекотите ударите от чука, с цел да не повредите стените, дървесината или други повърхности, срежете отвори с формата на Х в топка за тенис и облечете с нея главата на чука, с който работите.

15 необичайни употреби на топките за тенис3. За да смените счупената крушка, използвайте топка за тенис. Внимателно отстранете остатъците стъкло, леко вкарайте фасунгата в нея и завъртете с така оформената захватка, за да отвиете остатъка от крушката, без да се нараните.

4. Използвайте стара топка за тенис, за да предпазите катинарите от повреда, замръзване и ръжда. Срежете процеп в нея, достатъчен да вмъкнете основата на катинара, без да скривате горната част.

5. Паркирайте в гаража си по-лесно, като окачите топка за тенис на връвчица за тавана, така че тя да докосне горния ляв ъгъл на предното стъкло, когато колата е в правилната позиция в помещението. Така няма да рискувате да бутнете нещо или да ударите стената.

6. Отворете упоритите капачки на бурканите – срежете топка за тенис надве и използвайте частите, за да упражните по-добър захват. Тази техника ще Ви помогне да отвинтите капачките, тъй като гумената вътрешност на топката захваща по-здраво.

7. Вместо да купувате специални стопери за врати, използвайте стара топка за тенис. Поставете аксесоара между вратата и рамката, за да я задържите отворена.

15 необичайни употреби на топките за тенис8. Използвайте топка за тенис със срязан в нея с макетно ножче отвор с формата на Х, за да събирате в нея дребни монети в колата си – така винаги ще имате дребни пари при необходимост, например за сутрешния вестник или кафе. Можете да използвате топките и като скривалище за дребни ценни вещи – поставете ги през отвора и го залепете с лепило.

9. Поставете топка за тенис с отвор върху лоста за теглене на колата си, за да го предпазите от повреда и за да намалите рисковете да одраскате други коли с него.

10. За да преместите по-лесно мебелите в стаята, без да повредите повърхностите, срежете отвори с формата на Х в няколко стари топки за тенис и ги наденете върху краката на всяка мебел.

11. Можете да се отървете от някои видове комари и мушици, докато работите в двора или градината, като намажете топка за тенис с вазелин и я окачите върху дръвче.

15 необичайни употреби на топките за тенис12. При прането на замърсените завеси, особено ако по тях има мухъл, сипете в пералната машина малко оцет и поставете чиста топка за тенис. Изперете с гореща вода – оцетът ще унищожи мухъла, а повърхностите на топката ще почистят завесите.

13. Ако сте купили за празника връзка с балони с хелий, завържете ги за стара топка за тенис, в която сте направили два отвора, от двете страни – напълнете топката с пясък, за да създадете тежест за балоните.

14. Срежете няколко топки за тенис така, че да паснат  на острите ъгли на мебелите в дома Ви. По този начин ще обезопасите обзавеждането си за малките деца в дома Ви, за да намалите възможностите за инциденти.

15. За да не се повреждат стените при отваряне на врати с дръжка – топка, срежете топка за тенис и я наденете върху захватката. Така ще предпазите не само повърхностите, но и ще попречите на малките деца да отварят вратите без надзор.



Източник: thisoldhouse.com







15 април 2011 20:59 | topki za tenis
От: vania-ruse
bravo za interesnite idei i predlojeniai
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg