фирми продукти
представяме
работа
 
Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Вижте няколко идеи, а които вещите в дома се съхраняват по един не само практичен, но и стилен начин – скрити от погледите, но същевременно лесни за достъп.


Многолики табуретки

Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Функционална и красива, компактната табуретка разполага с подвижна горна част, която играе ролята на седалка и скрива вещите, поставени във вътрешността на мебела. Табуретката може да се използва по няколко начина – като масичка за кафе, за сядане, за поставяне на краката и като шкаф за вещите.


Кокетни завеси


Скрити кътчета за вещите във всекидневната

За да се скрие безпорядъкът в шкафовете без вратички, бюрата или страничните масички, можете да добавите кокетни завеси от желаната материя и в желаните цветове. Това е и един чудесен начин да добавите в палитрата малко ярък цвят. Ушийте завесите така, че да имате бърз достъп до вещите – можете да добавите например цип или велкро.


Мултифункционална масичка за кафе


Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Тази високо функционална масичка за кафе разгръща потенциала си, за да осигури допълнителна площ за работа, писане или четене. Още повече, че в нея има допълнителни функции – чекмеджета за вещите. Плотът може да се прибира надолу или да се издърпа нагоре при необходимост.


Масичка за кафе - скрин


Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Старият скрин може да се трансформира в чудесна и практична холна масичка за кафе. Освен функционална, тя е и компактна, тъй като има две функции – като масичка и като шкаф за вещите. Тя е великолепен детайл за кътчето за разговори, обединяващ около себе си мебелите за сядане.


Кошнички за съхранение на вещите

Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Тази семейна стая е изпълнена с мебели и цветове, без да изглежда твърде претрупана. Това се дължи на внимателно подбраните мебели, сред които канапе и фотьойли с изчистен дизайн, цветни детайли и кокетни плетени кошници, които съхраняват вещите в стаята. Те могат да играят ролята и на красиви странични масички (вижте например този проект). Плотът на масичката за кафе в стаята се използва и като декоративен детайл – под стъклената плоскост са поставени колажи от цветни снимки и рисунки.


Компактна странична масичка


Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Дори да разполагате с много малко място в хола, винаги ще се намери място за практична странична масичка, особено ако тя е достатъчно тясна, за да се вмести между фотьойлите. Практичната мебел може да съхранява книги и списания, очила за четене и декоративни детайли, а ако й се поставят колелца, тя може да се трансформира в удобна масичка за сервиране на напитки.


Странични масички 2-в-1

Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Вместени една под друга, тези две масички събират част от вещите – списания, книги, аксесоари. Когато е необходимо повече място, например за сервиране, долната масичка се издърпва напред. Когато пък вече не е нужна, тя се прибира навътре, за да спести пространство.


Джобчета за страничната масичка

Скрити кътчета за вещите във всекидневната

Лесен за направа и много функционален аксесоар – двоен джоб за вещите в хола, който се поставя върху страничната масичка. В джобчетата могат да се съхраняват дистанционните, книги и списания, очила за четене и всякакви други дребни вещи. Аксесоарът е чудесен начин да добавите ярък цвят, а направата му е много лесна – прегънете двете страни на дълга и тясна ивица плат, и пришийте джобовете.




Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, практични мебели, функционални мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg