фирми продукти
представяме
работа
 
8 луксозни бани

Форма и функция, събрани в едно и допълнени от няколко щипки лукс – това представляват тези просторни и луксозни бани. Всяка от тях има своя собствен чар и специфики на дизайна.


* При ремонта на своя парижки дом, дизайнерът Кристофър Ното трансформира кухнята в баня. Помещението е просторно, с високи тавани и  мраморна настилка от 18 век. Банята разполага и с камина. Дизайнът е решен в меки тонове на бежовото, допълнени от графитено. Обзавеждането е пищно и луксозно.

 8 луксозни бани


* Марио Буата пък трансформира банята на този просторен мезонет в обляно в светлина помещение за релаксация. Изкусителните и луксозни материи се съчетават чудесно с изтънченото обзавеждане, а палитрата е съставена от пастелни нюанси на розово и бежово. Обзавеждането включва две тоалетки, едната от които до прозореца, и вана.

 8 луксозни бани


* Дизайнерът Томас Фезънт напълно обновява помещенията в тази къща с колониален дизайн. Кръглият дизайн на тази баня на стаята е истинско предизвикателство - обзавеждането включва вградена в стенна ниша тоалетка, подвижна вана в средата на помещението и няколко странични масички за акцентите. Цветовете са меки и ненатрапчиви – меки тонове на сиво, бяло и аква.

 8 луксозни бани


*  Дело на дизайнера Тиги Бътлър, тази баня е част от просторно жилище в Лондон. Историята на сградата е богата на събития – тя е къща от 18 век, трансформирана в болница, а по-късно и в офиси. Дизайнерът възвръща оригиналното й предназначение – той използва палитра в меки оттенъци на жълтото и бежовото, които създават цялостен дизайн. Двата високи прозореца са облечени с луксозни завеси с волани, а обзавеждането на банята наподобява това във всекидневните – то включва огромна камина, фотьойли и дори картини на стената.

 8 луксозни бани


* Тази баня е част от огромна резиденция на остров във Флорида, състояща се от 50 стаи. Дизайнерката Марджъри Шушан добавя в интериора няколко тона на синьото, които допълват прекрасно неутралния фон в стаята. Огромната баня разполага с няколко тоалетни масички, с голяма вана в средата и с няколко удобни фотьойла.

 8 луксозни бани


* Дизайнерът Дона Ливингстън реставрира тази просторна сграда в Бевърли Хилс, строена през 1958 г. Банята е напълно обновена и е интегрирана към вече съществуващата структура на дома. Луксозният дизайн на интериора е подчертан от лъскавите повърхности, огромните огледала и прозорци, и специфичното осветление, оформено на няколко пласта.

 8 луксозни бани


* Тази семпла като вид баня е част от апартамент в Балтимор и е собственост на дизайнера Мона Хаж. Сградата е строена през 20-те години н миналия век. Дизайнерката преобразява напълно помещението, но не отнема историческия му чар – те съчетава модерното с винтидж детайли.

 8 луксозни бани


* Тази баня се намира в дома на певеца Лайнъл Ричи в Беевърли Хилс и е декорирана от бившата му съпруга Даян, която използва опита на дизайнера Карън Карсело. Огромните й размери, скъпата дъбова настилка и камината допълват усещането за лукс, а палитрата в бежово и тъмнокафяво създава традиционна атмосфера, допълнена от внимателно подбраните детайли.

 8 луксозни бани



Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн, бани

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg