фирми продукти
представяме
работа
 
12 страхотни модерни купи

Ако трябва да се определи онзи аксесоар, който не трябва да липсва в кухнята, то това е купата във всичките й разновидности – за сервиране, за хранене, за салати, за сосове, за плодове. Освен кухненски аксесоар, купата е чудесен детайл за трапезарията или дневната, където изпълнява ролята на практичен акцент. Вижте няколко страхотни идеи – като дизайн, като цвят и като функционалност.


1. Изящна купа за ядки


 12 страхотни модерни купи

Семпла като дизайн, но много стилна на вид, тази порцеланова купа е подходяща както за кухнята, така и за трапезарията и дневната. В нея могат да се поставят ядки, бонбони или други лакомства, като горната част на купата, вдлъбната навътре, е пригодена специално за костилки, люспи и черупки, които се премахват при яденето. Стилната купа е направена от гланциран порцелан, а дизайнът е почти непрекъснат, с изключение на неголемия отвор в единия край на аксесоара.


2. Купа – автомобилна гума

 12 страхотни модерни купи

За любителите на автомобилите и бързите скорости, тази нестандартна купа е уникален аксесоар за дома. Той представлява купа за салати и сервирате във формата на автомобилна гума, като капакът е оформен като джанта. Със своя ефектен дизайн, купата лесно ще играе ролята на акцент за дома – в кухнята или в трапезарията.


3. Купа за плодове

 12 страхотни модерни купи

Тази семпла на вид, но много практична метална фруктиера е много полезна заради факта, че разполага със специална поставка за някои плодове, като например банани и грозде, които се мачкат в обикновените фруктиери. Металната кукичка захваща плодовете и ги държи над останалите, а в долната част на купата могат да се съхраняват ябълки, портокали, мандарини и прочее. Поставката е направена от хромиран метал и е чудесен акцент за кухнята, трапезарията и всекидневната стая.


4. Купа за тортила

 12 страхотни модерни купи

Тази нестандартна по форма купа за печене е оформена специално за направата на тортила питки. Нейното незалепващо покритие осигурява лесно печене за минути, а когато са изпечени, питките лесно могат да се напълнят с плънка директно в купата.


5. Красива купа от черешова дървесина


 12 страхотни модерни купи

Тази красива дървена купа е част от комплект съдове за сервиране, направени от черешова дървесина. Тя е чудесно допълнение към интериора в кухнята, където може да се превърне в страхотен акцент, заедно с други продукти от комплекта.


6. Практичен комплект купички за хранене


 12 страхотни модерни купи

 12 страхотни модерни купи

Този практичен детски комплект е създаден специално за малките, и най-вече за онези от тях, които трудно могат да бъдат накарани да си изядат храната. Тази ефектна чиния с прикрепени към нея цветни купички в няколко разцветки дава възможност храната да се подреди по няколко начина, в зависимост от настроението. Така всяко ястие може да се сервира отделно, а в купичките може да се постави сос или лакомство. Забавни и нестандартни, те са чудесна занимавка за децата.


7. Комплект от 6 мини купички за подправки

 12 страхотни модерни купи

Комплектът се състои от 6 метални купички върху поставка, в които могат да се сервират любимите Ви подправки, сосове и бонбони. Всяка купичка е с дължина 7.5 сантиметра, ширина 3.5 сантиметра и височина 2 сантиметра. Купичките са от полирана неръждаема стомана.


8. Стъклена купа за десерти

 12 страхотни модерни купи

Създадени в Италия, прочута със своите сладоледи и сладкарски лакомства, тези стъклени купички са чудесни за сервиране на десерти – сладолед, кремове и мусове, с или без гарнировка. Изящната форма на всяка чашка представлява дълбока купа, държана от стъклена ръчичка. Формата на дизайна осигурява лесен захват при хранене, без да допирате ръцете си до студената повърхност на купата.


9. Купа за салата

 12 страхотни модерни купи

Тази голяма купа за салата е не само практична, но и много красива. Тя е разработена в няколко разцветки, а формата й прави разбъркването и сервирането на салатите много по-практично. А когато е поставена върху масата за хранене, купата е истински акцент в интериора на кухнята или трапезарията. Комплектът включва два практични прибора за разбъркване и сервиране на салатите.


10. Триетажен комплект от порцелан


 12 страхотни модерни купи

Триетажната метална поставка държи стабилно трите порцеланови купи в три размера. В тях можете да сервирате подправки, сосове, ядки или пък смесица от продукти. Най-малката купичка е с диаметър около 12 сантиметра, средната – 15 сантиметра, а най-голямата – около 20 сантиметра.


11. Еко купи за готвене Melaboo

 12 страхотни модерни купи

Melaboo е комплект от 3 купи, създадени от екологичен материал – преработени бамбукови остатъци и бамбукови фибри, което ги прави екологично и нетоксично решение за кухнята. Освен това аксесоарите се предлагат в няколко цвята, за да Ви докаже, че екологичните продукти могат да са и свежи като дизайн.


12. Купа за сосове - чушка

 12 страхотни модерни купи

Страхотно решение за всеки дом, тази купа за сосове наподобява като форма червена чушка. Нейният страхотен дизайн и свежи цветове веднага привличат погледите, а практичната й форма позволява да сервирате сосове, таратори, салца и други добавки към ястията с едно движение. Порцелановата купа е допълнена от порцеланов черпак в зелено – цветът на "дръжката" на чушката. Аксесоарът е ръчно боядисан и събира до чаша и половина.



Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, дизайн, кухненски аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg