фирми продукти
представяме
работа
 
Уютни и гостоприемни антрета

През всеки сезон на годината, Вашето антре може да бъде онази част от дома Ви, която да посреща гостите с гостоприемната си атмосфера, а във Вас да създава уютното усещане, че сте си у дома. Ето няколко идеи за вдъхновение.



Всичко на едно място

Уютни и гостоприемни антрета

Това скромно обзаведено антре съдържа всичко необходимо, без да бъде твърде претрупано. Тук има полукръгла масичка с рафтчета и чекмеджета, в която могат да се съхраняват ключовете, документи и други необходими вещи. Върху нея е добавена семпла настолна лампа и дори свежа зеленина. Неголямата закачалка пък е чудесно решение за връхните дрехи, които се използват често, за чантите и шапките.


Френска атмосфера


Уютни и гостоприемни антрета

В това антре е пресъздадена традиционна фреска атмосфера, подчертана от дизайна на семплия фотьойл, на стенните осветителни тела и на огледалото. Малката странична масичка събира част от вещите, а под нея могат да се поставят допълнителни предмети, например плетена кошничка за шапките и ръкавиците. Цветовете в интериора са меки и пастелни – преобладават розовото и бежовото, а бронзовите оттенъци върху лампите и огледалната рамка създават приятен за окото контраст.


Шкаф с пола

Уютни и гостоприемни антрета

За да не се претрупва визуално интериорът в антрето при входа на дома, страничната масичка може да бъде трансформирана с малко плат. Ако към нея се пришие цветен калъф – пола, той ще скрие вещите от погледа на Вашите гости. Кантът плата координира с рамката на голямото огледало, окачено върху стената над масичката, като по този начин детайлите стават част от общия дизайн.


Рустикален уют


Уютни и гостоприемни антрета

Рустикалният чар на това антре е семпъл, но много ефектен. Използвани са основно естествени материали – дървесина и метал, които изграждат семплата пейка, закачалката и рафтчето над нея. Вещите се съхраняват в красиви плетени кошнички, поставени над закачалката, наред с други предмети, характерни за рустикалната стилистика. Върху рафта има място дори за неголяма картина с красив пейзаж, който добавя щипка очарование към антрето.


Антре за цялото семейство

Уютни и гостоприемни антрета

В това антре стълбите са съчетани с намиращото се отстрани антре, като двете чекмеджета на антрето са вградени в стъпалата. Върху перилата им пък са монтирани закачалки за връхните дрехи и чантите. Така пространството не изглежда претрупано, а на показ е изложена само малка част от вещите.


Решение за малкото антре


Уютни и гостоприемни антрета

Дори да не разполагате с много място, високите почти до тавана шкафове ще използват максимално наличното пространство, без антрето да се препълва с вещи. Ако се оформи правилно, кътчето може да се превърне в удобен шкаф с вградена пейка, над която има място за закачалките. Отстрани пък са разположени открити рафтове за вещите – от чантите, през топките за тенис, до обувките. Пощата се сортира в специално обособени папки, а дребните вещи се събират в цветни картонени кутии. Над закачалката пък е окачено неголямо кръгло огледало.


Антре с пейки

Уютни и гостоприемни антрета

Почти симетричната подредба на това антре създава усещане за ред и хармония. Вградените ъглови пейки са оборудвани с шкафчета, в които могат да се съхраняват част от вещите, и осигуряват предостатъчно място за сядане, преобличане и обуване.


Строга организация


Уютни и гостоприемни антрета

Независимо от размерите на антрето, строгата организация е от съществена важност за подредбата на вещите. Откритите рафтчета, чекмеджетата и шкафчетата са чудесно решение за връхните дрехи, шапките, обувките и дори за спортните вещи. Монтираните върху стената закачалки спестяват място, а вградената в шкафа пейка позволява лесно преобуване.


Семпло антре


Уютни и гостоприемни антрета

Тук вместо пейка е използван тесен, но висок шкаф за книгите, обърнат по дължина. Към него е добавена удобна тапицирана седалка, а в обособените кутийки на мебела могат да се съхраняват вещите в антрето. Върху стената над пейката, над искрящо бялата ламперия, са монтирани семпли закачалки за връхните дрехи, шапките и чантите.


Винтидж чар


Уютни и гостоприемни антрета

Свежите нюанси и винтидж детайлите в това антре създават настроение в интериора. Широката странична масичка съхранява по-голямата част от вещите и играе ролята на рафтче за декоративните детайли. До нея е поставен висок керамичен съд за чадърите, който играе ролята и на деликатен акцент.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, антре, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg